• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Vodafone'den teknolojik kampanya

Vodafone'den teknolojik kampanya
Ürün ve hizmetleriyle abonelerinin hayatını kolaylaştıran Vodafone Türkiye, tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği “ACAİP”i şimdi Süper İnternetli son model tablet seçenekleri ile zenginleştiriyor.

Ürün ve hizmetleriyle abonelerinin hayatını kolaylaştıran Vodafone Türkiye, tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği “Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu – ACAİP”i şimdi Süper İnternetli son model tablet seçenekleri ile zenginleştiriyor. Yeni kampanya kapsamında artık Vodafone mağazalarında her bütçeye ve ihtiyaca uygun tablet çeşitleri yer alacak. Vodafone’un yeni tablet portföyünde, 12 ve 24 aylık kontrat seçenekleriyle uygun fiyata Süper İnternetli tablet sahibi olma fırsatı sunuluyor. 3G’li tabletler, Vodafone abonelerine, gittikleri her yerde Vodafone’un güçlü altyapısıyla Süper İnternet’e bağlı kalma fırsatını sunuyor.

Dünya çapında en son teknolojiyi kolay ve erişilebilir kılarak abonelerine sunma hedefiyle çalışan Vodafone Türkiye, geçen yıl tanıttığı Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP’i şimdi son model Süper İnternetli tablet portföyüyle zenginleştiriyor. Her biri Vodafone’un çift taşıyıcılı güçlü 3G şebekesinde Süper İnternet deneyimi yaşatan tabletler, her bütçeye ve ihtiyaca uygun, avantajlı fiyatlarla, kolay erişilebilir ve anlaşılır halde abonelerine sunuyor.

Vodafone’un yeni tablet portföyünde büyük 4 teknoloji markasının son teknoloji ürünü 10 farklı tableti yer alıyor. Süper İnternetli tabletlerle tablet dünyasına adım atmak isteyen Vodafone’lular, Vodafone Cep Merkezleri’nde istedikleri cihazı deneyimleyebiliyor. Apple, Samsung, Huawei ve Casper’ın ürettiği geniş tablet portföyü her bütçeye uygun, 12 ya da 24 ay taahhütlü avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

Casper VIA 10” özel fiyat fırsatı ACAİP tabletlerde

Casper’ın ürettiği yepyeni Casper VIA 10”, Vodafone’un Süper İnternetli tablet portföyünde avantajlı fiyatıyla dikkat çekiyor. 10 inçlik 1280x800 piksel ekranı ve ARM Cortex-A9 çift çekirdekli işlemcisiyle göz dolduran Casper VIA 10”, Android 4.1 platformunda çalışıyor. Tablette, 1 GB RAM ve 16 GB dâhili hafıza bulunuyor. Vodafone Süper İnternetli tablet portföyünde Vodafone’lulara çok özel bir fiyatla sunulacak Casper VIA 10” 1 GB Esnek Süper İnternet paketi içinde 24 ay taahhütle ayda sadece 25 TL’ye, 12 ay taahhütle ise sadece 65 TL’ye müşterilere satılacak.

Vodafone’lular, Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu kapsamında, Vodafone Cep Merkezleri’nde tüm cihazları gerçeği üzerinden deneyebiliyor. Akıllı cihazlar ve mobil teknolojiler konusunda uzman Dr. ACAİP’ler, ürün seçiminden kullanımına her aşamada Vodafone’lulara yardımcı oluyor. Dr. ACAİP’ler cihazlarla ilgili her türlü konuda destek veriyor ve soruları yanıtlıyor. Dr. ACAİP’ler tabletlerin kurulumuna yardımcı olup, internet ve e-posta dâhil tüm ayarlarını kolayca yapıyor..

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, ACAİP tablet fırsatlarıyla ilgili şunları söyledi:

“Teknoloji, kafa karıştırmak yerine hayatı kolaylaştırmak için var olmalı diyerek geçen yıl Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu’nu abonelerimiz ile buluşturduk. Dünya çapında en son akıllı cihaz teknolojilerini abonelerimiz için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmaya çalıştık. ‘Vodafone’da her şeyin bir kolayı var’ diyerek yola çıktık ve abonelerimiz tarafından büyük ilgi gördük. Şimdi de ‘Vodafone’da her bütçeye ve ihtiyaca uygun Süper İnternetli bir tablet var’ diyoruz.  Süper İnternetli tabletlerin en önemli özelliği abonelerimizin gittikleri her yerden kolaylıkla internete bağlanma ihtiyaçlarını karşılıyor olmaları. Bu nedenle her bütçeye ve her ihtiyaca yönelik 4 farklı markanın 10 farklı tabletininden oluşan Süper İnternetli tablet portföyünü uygun fiyatlarla Vodafone Cep Merkezleri’nde abonelerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Süper İnternetli tablet fırsatları içinde özellikle Casper VIA 10”, Vodafone’a özel fiyatıyla öne çıkıyor. Tüm abonelerimizi, sürekli yatırımlarımızla güçlendirdiğimiz çift taşıyıcılı 3G şebekemizi deneyimlemeye ve Süper İnternetli tabletlerle tanışmaya Vodafone mağazalarına davet ediyoruz. Vodafone Türkiye olarak müşteri ihtiyaçlarını anlayıp beklentileri en son teknoloji ürün ve hizmetlerle karşılamaya devam edeceğiz.”

Yeni Vodafone Süper İnternetli Tabletler

vodafone_kampanya.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim