• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Volkicar fuarın yıldızı oldu

Volkicar fuarın yıldızı oldu
Üretimine 2011 senesinde başlanan ve bu güne kadar 107 adet üretilen Türk otomobili VOLKICAR Automechanika İstanbul'un yıldızı oldu. Volkan Işık'ın tasarlayıp hayata geçirdiği proje Automechanika İstanbul fuarında otomotiv endüstrisi ile buluştu ve ziyare

Yerli Volkicar otomobiller 4 senede 105 adet üretilmiş ve 6 ülkeye ihraç edilmişti. 2015 başında yapılan son ihracat ile üretim sayısı 107’ye çıkarken,İtalya’nın eklenmesi ile ülke sayısı da 7’ye yükseldi. İtalya, Moldova, Türkmenistan, Azerbaycan, Lübnan ve Bulgaristan’a satışı yapılan Volkicar’ın yeni ülkelerde boy göstermesi için görüşmeler devam ediyor.

Lassa Volkicar’a Özel Lastik Üretti

Volkicar Türkiye ’de üretiliyor. Volkan Işık’ın tasarladığı bu konsept otomobile Brisa’nın lastik markası Lassa da destek oluyor. Ayrıca Türkiye’nin dünyadaki jant markası CMS de, Volkicar’ın jantlarını özel olarak tasarladı ve üretti. Lassa ve MANN-FILTER Volkicar'ları 4 gün boyunca fuar fuaye alanında gelen ziyaretçileri karşıladı.

Volkan Işık: “Ürün Çeşitliliği Sayesinde Satışları Arttıracağız”

Dört senede küçük ama sağlam adımlarla önemli bir yol kat etmeyi başaran Volkicar’ın üreticisi Volkan Işık şunları söyledi: “Otomobil sektöründe marka oluşturmanın uzun bir yol olduğunu, sabırlı ve kararlı olmak gerektiğini söylemiştik. Volkicar’ın satış adedini yukarılara çekmek için ürün çeşitliliğini arttıracağız. Bunun üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Volkicar için 2015 hedeflerimiz arasında 10 ülkeye ulaşmak da var. Sıradaki ülkeler Almanya ve İspanya.

Fuar dört gün boyunca 46.382 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 1.667 katılımcı en yeni ürünlerini sergileme fırsatıbuldu. Fuar toplam 14 Salonda, 40.516 metrekarelik bir alanda düzenlendi. Bir sonraki Automechanika İstanbul fuarı 7-10 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim