• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Volkswagen'ın elektrikli otomobili çıkıyor

Volkswagen'ın elektrikli otomobili çıkıyor
Volkswagen 24 Golf Blue-e-Motion aracından oluşan bir filo ile sekiz batı Avrupa ülkesinde ve Japonya'da uluslararası Roadshow'a başladı.

Volkswagen'ın elektrikli otomobili piyasaya çıkıyor

Volkswagen 24 Golf Blue-e-Motion aracından oluşan bir filo ile sekiz batı Avrupa ülkesinde ve Japonya'da uluslararası Roadshow'a başladı.

Etkinliklerin amacı farklı müşteri gruplarına Volkswagen'in elektrikli otomobil alanındaki çalışmalarını tanıtmak ve yeniliklere katılımlarını sağlamak. Etkinlikler sırasında katılımcılar Golf Blue-e-Motion ile bir deneme sürüşü yapıp elektrikli otomobil hakkında bilgi edinirken Volkswagen Firması da yeni teknolojilerin farklı pazarlara sunulması konusunda deneyimlerini çoğaltıyor.
 
Volkswagen Grubu Satış ve Pazarlama ve Volkswagen Marka Binek Araçlar Başkanı Christian Klingler "Golf Blue-e-Motion teknik testleri başarıyla geçti. Şimdi Roadshow'lar aracılığıyla Almanya ve diğer uluslararası pazarlarda müşterilerimize Volkswagen'in yeni elektrikli araçlarını tanıtıyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize hibrit araçlar ile bir deneme sürüşü imkânı sunuyor ve bire bir kendilerinin test etmesini sağlıyoruz." dedi. Sonbaharın ortalarına kadar 24 adet Golf Blue-e-Motion Almanya'yı baştan sona turlayacak. Roadshow etkinlikleri ayrıca Danimarka, İsveç, Norveç, İrlanda, Büyük Britanya, Hollanda ve İsviçre ile Japonya'da da düzenlenecek.
 
Roadshow etkinlikleri filo müşterilerine odaklanıyor. Elektrikli araçlar özellikle şehir merkezi dışındaki şirketler ve işverenler için somut faydalar sunuyor. Ortalama olarak günde 50 kilometre yol yapan ve şehir trafiğinde dur-kalk sebebiyle fazla yakıt tüketen şirket araçları göz önüne alındığında, gündüz trafikte yol alan ve gece şarja takılan elektrikli bir araç oldukça anlamlı bir alternatif olma özelliği taşıyor.
 
Volkswagen'in ticari müşterileri dışındaki bireysel müşterileri Haziran ayında Leipzig'de düzenlenecek AMI kapsamında Golf Blue-e-Motion ile deneme sürüşü yapabilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim