• BIST 9773.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Volkswagen'in güzellik iksiri

Volkswagen'in güzellik iksiri
Passat kimliğini aşıp kendi adıyla bir sınıf yaratan yeni CC, ileri teknolojiye sahip tutumlu motorları, etkileyici yol tutuşu ve iddialı tasarımıyla en dikkat çekici otomobillerden biri haline geldi.

Volkswagen'in güzellik iksiri

Passat kimliğini aşıp kendi adıyla bir sınıf yaratan yeni CC, ileri teknolojiye sahip tutumlu motorları, etkileyici yol tutuşu ve iddialı tasarımıyla en dikkat çekici otomobillerden biri haline geldi.

Volkswagen Binek Araç’ın 2012’deki model atağı yeni Volkswagen CC ile başladı. Dört yıl önce, pazara sunulmasıyla birlikte yeni bir segmentin doğmasını sağlayan ve 2008 yılından bugüne dünya çapında yaklaşık 270 bin kişinin tercih ettiği CC tamamen yenilendi. Bir coupe’nin cazibesinden hoşlanan, aynı zamanda en az 4 kişi ve 4 kapı için sağlanan iç mekân konforuna önem verenler tarafından beğeniyle karşılanan yeni Volkswagen CC, yeni ön ve arka tasarımıyla çok daha etkileyici. Genişletilmiş donanım ve aksesuar yelpazesiyle daha da ayrıcalıklı bir hâle gelen Volkswagen CC’nin standart donanım yelpazesinde yeni adaptif Bi-xenon farlar, statik viraj lambaları ve yeni LED stop lambaları mevcut. Yorgunluk tespit sistemi ‘Fatique Detection’, RCD 510 radyo-CD değiştirici, paslanmaz çelik kapı eşiği kaplamaları ve ilave eksenel ayar özellikli, güvenli koltuk kafalıkları (ön koltuklar) standart olarak sunuluyor. Gelişmiş sürüş destek sistemleri, Volkswagen CC’de öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Yeni CC, dünyada ilk kez ‘Şerit Takip Asistanı’ ve ‘Şerit Değiştirme Asistanı’ teknolojilerini birleştiren yeni teknoloji ‘Şerit Takip Asistanı Plus’ı opsiyonel olarak sunuyor. CC’de yeni kullanılmaya başlayan dinamik uzun far asistanı gibi sürüş destek sistemleri de isteğe bağlı olarak alınabiliyor. Entegre masaj işlevli ‘havalandırmalı koltuk’la konfor seviyesi iyice yükseliyor.



Etkileyici motor ve şanzımanlar

Otomobil Türkiye’de ilk olarak 1.4 TSI 160 beygir benzinli 2.0 TDI 170 beygir BlueMotion Technology ve 2.0 TDI 140 beygir BlueMotion Technology seçenekleriyle sunulacak. 2.0 TDI 140 Yeni CC’nin 2.0 TSI 210 beygir benzinli versiyonu ise sipariş üzerine getirilecek. 6 ileri DSG şanzımanla sunulan Yeni Volkswagen CC 2.0 TDI 170 beygir BlueMotion Technology, 0’dan 100 kilometre hıza 8.6 saniyede ulaşıyor. Buna rağmen yakıt tüketimi 100 kilometrede sadece 5.5 litre. Devrim niteliğindeki çift şarjlı ve direkt benzin enjeksiyonlu 1.4 TSI 160 PS motor ise 100 kilometreye 8.5 saniyede çıkıyor ve 6.9 litre yakıt tüketiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim