• BIST 9524.59
  • Altın 2526.576
  • Dolar 32.5695
  • Euro 34.6479
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Volkswagen'in Yeni Caddy'si görücüye çıktı

Volkswagen'in Yeni Caddy'si görücüye çıktı
Türkiye pazarına Avrupa ile aynı anda sunulan Yeni Caddy, showroomlardaki yerini aldı.

YENİ CADDY GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Türkiye pazarına Avrupa ile aynı anda sunulan Yeni Caddy, showroomlardaki yerini aldı.

Yılda ortalama 10 binin üzerindeki satış adediyle tüm dünyadaki Caddy satışlarının yaklaşık yüzde 10’unun gerçekleştiği Türkiye pazarına Avrupa ile aynı anda sunulan Yeni Caddy, showroomlardaki yerini aldı.

Volkswagen Ticari Araç’ın tüm dünyada önemli bir satış başarısına imza atan modeli Caddy, tamamen yenilenmiş haliyle showroomlarda yerini aldı. Birçok özelliğiyle sınıfının çok ilerisinde olan ve yenilenen dış tasarımıyla çok daha şık bir görünüme kavuşan Yeni Caddy, standart olarak sunduğu ilave ekipmanlarıyla hem sürücü hem de yolcu güvenliğinde fark yaratıyor.

Türkiye’de 1,6 TDI motor seçenekleriyle satılan Yeni Caddy çok daha sessiz oluşu ve düşük yakıt tüketim değeriyle de dikkat çekiyor. Trendline ve Comfortline olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle, 36.790-TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor.

YENİ DÖNEM TASARIM DNA'SININ ÜÇÜNCÜ TEMSİLCİSİ

Yeni tasarım DNA’sına sahip üçüncü model olan Caddy bütünüyle yeniden tasarlanmış ön bölüme sahip. Radyatör ızgarası tasarım açısından tek bir birimi oluşturuyor ve radyatörün yatay çizgileri ön far grubuna kadar devam ediyor. Yeniden tasarlanan VW ambleminin ızgaraya entegre edildiği Caddy’in ön kısmı, yeni sis farları ile daha dikkat çekici hale geliyor.

Silueti tamamlayan tavan raylarının Comfortline donanım seviyesinde standart olarak sunulduğu Yeni Caddy’nin arka bölümünde yenilenen yazı biçimi, arka farlar ve yeniden tasarlanan VW amblemi göze çarpıyor.

İLKLERLE GELDİ

Sınıfında bütün modellerinde ESP'nin standart olarak sunulduğu ilk ticari araç olma özelliğine sahip Yeni Caddy, 7 ileri DSG şanzımanı ve Yokuş Kalkış Desteği seçeneğini de sunan tek araç.

Dış tasarımda olduğu gibi büyük oranda geliştirilen bir iç tasarıma sahip Yeni Caddy’de, sportif deri kaplı radyo kumandalı servotronik direksiyon simidi, yeni gösterge paneli, orta konsolda normal ya da Climatronic klima ilk anda göze çarpan özellikler. Klimayla soğutulabilen torpido gözü aynı zamanda kilitlenebilme özelliğine de sahip.

Yeni Caddy hem sürücü hem de yolcular için aracın içindeki günlük hayatı kolaylaştırıyor. Aracın donanım düzeyine bağlı olarak, kapılarda, orta konsol ve kol dayama yerinde, ön panelde, ikinci koltuk sırasının önünde tabanda, sürücü koltuğunun altında ve tavanda sayısı 24'e kadar ulaşan eşya yerleri bulunuyor. Hepsinden önemlisi, Yeni Caddy geliştirilmiş ses izolasyonu sayesinde çok daha sessiz olmasının yanı sıra üst düzey kalite ve konforlu yolculuğu garantiliyor.

Yeni Caddy bir çok geliştirmeyle fark yaratıyor; hız sabitleyici, yağmur sensörü, gündüz farları, otomatik yanan farlar, otomatik kararan iç dikiz aynası, yolcu ve bagaj bölümü iç kaplama gibi bir çok özellik Caddy’yi sınıfını ilerisine taşıyor.

Caddy yeni dizel motorlarıyla yüzde 21’e varan son derece yüksek bir verimlilik sunuyor. Tamamı Euro 5 egzoz emisyon standartlarına uygun motoru hem turboya hem de direk yakıt enjeksiyonuna sahip. Dört supaplı, 102 PS güce sahip TDI motorlar, 100 km’de 5,2 litre gibi düşük yakıt tüketimi değeriyle öne çıkıyor. Çok sessiz ve verimli common rail direk enjeksiyona sahip TDI motorlar, standart olarak dizel parçacık filtresine sahip. 102 PS TDI motor ayrıca isteğe bağlı olarak 7 vitesli DSG ile sunuluyor.

Yine ilk kez bütün versiyonlarında ikinci koltuk sırasının bütünüyle çıkarılabildiği Yeni Caddy’nin 5 koltuklu versiyonu bu sayede, tavana kadar yüklendiğinde, 3,030 litreye varan bir yük kapasitesi sağlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim