• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Volvo FMX, inşaat işleri için çığır açıyor

Volvo FMX, inşaat işleri için çığır açıyor
Volvo Kamyon, yeni Volvo FMX'i ilk defa Almanya Münih’de düzenlenen Bauma Fuarı’nda tanıttı.

 

Yeni FMX inşaat kamyonu, hem sürücülere hem de nakliye firmalarına büyük avantaj sağlayacak yeniliklerle donatılarak zorlu inşaat işlerindeki iddiasını ortaya koyuyor.
 
Volvo Trucks Başkanı Claes Nilsson, “Volvo FMX, inşaat segmentine net bir kimlik kazandırdı; şimdi ise sağlamlık, yol tutuş ve tasarım gibi en önemli alanlarda dev bir adım atıyoruz. Yeni FMX, tamamen sürücülere odaklanılarak tasarlandı,” diyor. 
 
Sürücü odaklı
 
Yeni Volvo FMX'in geliştirilme aşamasında, inşaat kamyonu sürücülerinin günlük çalışma koşulları dikkate alındı. Kabinin içi baştan aşağı yeniden tasarlandı ve yapılan yenilikler sayesinde sürücünün işi hem daha kolaylaşıyor hem de daha verimli oluyor.
 
Claes Nilsson yeni FMX ile ilgili olarak, “Çığır açan yeni direksiyonumuz, özellikle inşaat kamyonu sürücüleri için mükemmel bir gelişme. Volvo Dinamik Direksiyon, sürücülerdeki kas gerilmelerinin ve boyun, kol ve sırt ağrılarının azalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca Volvo Dinamik Direksiyon sayesinde düşük hızlarda ağır yük taşıyan bir kamyon bile kolayca, hatta sürücünün tek parmağı ile, manevra yapabiliyor,” diyor.
 
Diğer yeni özelliklerin yanı sıra, havalı arka süspansiyon sistemi, gelişmiş konfor sağlıyor ve yerden en ideal yükseklik mesafesiyle hareket kabiliyetini arttırıyor. 
 
Volvo Kamyon, müşterileri için inşaat kamyonu sürücülerine yönelik özel olarak tasarlanmış bir eğitim paketi de sunuyor. 
 
Üretkenlikte artış
 
Claes Nilsson açıklamasında, “FMX’in yeni özellikleri, inşaat segmenti için çok önemli olan kamyon üretkenliği ve dayanıklılığını arttırmak için tasarlandı. Örneğin mükemmel sürüş kolaylığı sağlayan yeni havalı süspansiyon sistemi, diğer segmentlerden bağımsız bir şekilde sadece inşaat işlerine özel olarak geliştirildi,” diyor.
 
Yeni Volvo FMX’in kabini yüksek mukavemetli çelikten üretiliyor. Yeniden tasarlanan ön yapıdaki tüm parçalar, yeni Volvo FMX'i zorlu inşaat koşullarında daha da sağlam kılmak için en ideal şekilde yerleştiriliyor. 
 
En iyi inşaat kamyonu
 
Claes Nilsson, “Geniş ürün ve hizmet yelpazemizle yeni Volvo FMX şüphesiz piyasadaki en iyi inşaat kamyonu,” diyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim