• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Volvo Kamyon Amerika'ya davet ediyor

Volvo Kamyon Amerika'ya davet ediyor
Volvo Kamyon, Volvo FH modelinden alan müşterilerini Amerikan Rüyası’nı yaşamaları için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderiyor.

VOLVO AMERİKA'YA DAVET EDİYOR

Volvo Kamyon, Volvo FH modelinden alan müşterilerini Amerikan Rüyası’nı yaşamaları için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderiyor.

Volvo Kamyon, 30 Nisan tarihine kadar üç adet Volvo FH Filo modelinden ya da bir adet sınırlı üretim Volvo FH modelinden alan müşterilerini Amerikan Rüyası’nı yaşamaları için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderiyor.

Siz hiç Büyük Kanyon’un üzerinde özel bir helikopterle dolaştınız mı? Ya da Las Vegas’ta şansınızı denedikten sonra harika bir şovu en ön sıradan izlediniz mi? 30 Nisan’a kadar satın alacağınız üç adet Volvo FH Filo modeli ya da bir adet sınırlı üretim Volvo FH modeli ile tüm bu sorulara cevabınız “Evet” olabilir. Üstelik kampanyada çekiliş ya da kurra yok. Herkes Amerika yolcusu…

Volvo FH Filo Modeli daha yüksek verimlilik ve performans, daha fazla konfor ve muhteşem bir tarz sunuyor. Volvo FH Filo Modeli çekiciler, 460 beygir gücüne I-Shift şanzıman farkıyla ulaşıyor. Globetrotter kabine sahip olan çekici de özel sürüş paketi, kabin üstü ve yan rüzgarlık paketleri de mevcut.

Volvo FH Sınırlı Üretim Modeli ise en özel bileşenleri bir araya topluyor. 500 beygir gücündeki D13 motoru bir çekicinin sahip olması gereken tüm gücü üretirken, aracın güvenliği de Volvo Elektronik Denge Programı sayesinde sağlanıyor. Ekstra büyük Globetrotter kabinde sürüş, keyfe dönüşürken, Plus sürüş paketi ve Artı Görüş Paketiyle her ayrıntı en ince detayına kadar düşünülüyor.

Volvo FH Filo ya da Sınırlı Üretim seçenekleriyle filonuzun gücüne güç katarken, Amerika’nın en ayrıcalıklı gezi paketine de sahip olmak ve unutulmayacak bir maceraya atılmak fırsatı elinizde. Büyük Kanyon üzerinde helikopter uçuşu yapıp, Las Vegas’ta harika bir şov izleyeceksiniz. Napa Vadisinde şarapların tadına baktıktan sonra San Francisco’da bir şehir turu yapacaksınız. Bunlar ve çok daha fazlası bu seyahatte sizleri bekliyor. Bu fırsatı kaçırmamak için siz de en kısa zamanda Volvo Kamyon bayiniz ile iletişime geçin.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim