• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Volvo Kamyon teslimatı tam gaz sürüyor

Volvo Kamyon teslimatı tam gaz sürüyor
Volvo Kamyon, uluslararası nakliyat sektöründe faaliyet gösteren Erman Nakliyat’a teslim ettiği 30 adet FH 460 4x2 çekici ile teslimatlarına tam gaz devam ediyor.

Volvo Kamyon’un teslimatları tam gaz

Volvo Kamyon, uluslararası nakliyat sektöründe faaliyet gösteren Erman Nakliyat’a teslim ettiği 30 adet FH 460 4x2 çekici ile teslimatlarına tam gaz devam ediyor.

1993 yılında Mersin’de kurulan Erman Nakliyat, kurulduğu ilk günden bu yana Avrupa ülkeleri ile çalışıyor. Türkiye’den Orta, Batı ve Kuzey Avrupa ülkelerine yaş meyve-sebze ve diğer gıdaları taşıyan Erman Nakliyat, bu ülkelerden de Romanya, Bulgaristan, Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Türkmenistan, Irak ve Suriye'ye yük taşıyor. Bir dünya şirketi olmayı hedefleyen Erman Nakliyat, kaliteyi ön planda tutan, son teknolojiyi takip eden, standartlarından taviz vermeyen yönetim ve hizmet anlayışıyla sektördeki hedeflerini sürekli yükseltiyor. Bu hizmet anlayışı ile tercihini yine Volvo’dan yana kullanan Erman Nakliyat, 30 adet Volvo FH 460 4x2 otomatik vites çekici ile filosunu genişletiyor.

Yeni araçlarının teslimat törenine Erman Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Deniz ve Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş katıldı. Mehmet Deniz teslimata ilişkin yaptığı konuşmada “Erman Nakliyat olarak mükemmeliyetçi bir yaklaşımla her zaman kaliteyi arayan ve teknolojiyi takip eden bir yapımız var. Kendi memnuniyetimiz yanında, hizmet verdiğimiz paydaşlarımızın da memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Bu çerçevede uluslararası taşımacılığa başladığımız 1996’da birçok haklı nedenden ötürü Volvo’yu seçtik. Zamanla yanılmadığımızı Türkiye’de yapılan yoğun Volvo yatırımları ile anladık. Temel anlayışımız, en iyi hizmeti sağlayacağımıza inandığımız iş ortaklarımızla yolumuza devam etme özenidir. Bugün de aynı memnuniyetle Volvo ile devam ediyoruz” dedi.



Volvo adına törene katılan Devrim Karataş “Erman Nakliyat gibi Türkiye’nin sayılı uluslararası frigorifik taşıma şirketlerinden olan, taşımacılık sektörünün güvenilen, gelişen, işine ve müşterisine önem veren firması ile çalışıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sektörün rekabetçi ortamında sağlam temeller üzerinde yükselen Erman Nakliyat’ın Volvo’yu tercih etmesi bizim için oldukça önemli. Hizmette kalite ve güvene verdiğimiz öncelik, örtüşen iş anlayışımız ve daha önceki çalışmalarımıza dayanarak Erman Nakliyat ve Volvo’nun iş birliğinin ileriki yıllara da taşınacağını düşünüyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim