• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Volvo Kamyon, yeni FH serisini tanıtıyor!

Volvo Kamyon, yeni FH serisini tanıtıyor!
Volvo Truck Corporation Başkanı Claes Nilsson, yakında piyasaya sürülecek olan yeni Volvo FH ve Volvo FH16 modellerini “Bizi geleceğe taşıyacak çekiciler” diyerek tanımlıyor.

Volvo Kamyon, en çok tercih edilen ürünü Volvo FH'ın ve en prestijli kamyonu Volvo FH16'nın yeni modellerini 5 Eylül Çarşamba günü piyasaya sürecek (videoyu www.youtube.com/VolvoTrucks adresinden izleyebilirsiniz). Volvo Truck Corporation Başkanı Claes Nilsson bu özel lansman öncesinde yaptığı açıklamada, “Volvo FH serisi, neredeyse yirmi yıldır nakliye şirketlerine güvenlik, verimli taşımacılık ve yüksek kalite sunuyor. Yeni modellerimizle birlikte, bu üç alanın hepsinde daha da güçlü hale geleceğiz" diyor.

Yeni bir standart getiriyor

Volvo, yeni modellerininin en zorlu gereklilikleri karşılaması için sürücüler ve nakliye firmaları ile bugüne kadar hiç yapmadığı kadar çok test gerçekleştirdi. Tüm bu çalışmaların bir sonucu olarak, sadece bugünün ihtiyaçlarına cevap vermekle kalmayıp aynı zamanda daha önce hiçbir kamyonda olmayan özelliklere sahip bir araç piyasaya sunuluyor.

Claes Nilsson konuyla ilgili açıklamasında; “Yeni modellerin son halini müşterilerimiz belirledi.  Kamyon ve çekici sektörüne yeni bir standart getirdiğimize inanıyorum” diyor.

“Bir kamyondan çok otomobile benziyor”

Yeni modelleri geliştirme sürecinde öncelikli amaçlardan biri, piyasadaki en iyi yol tutuş özelliklerine sahip olan kamyon ve çekiciyi yaratmaktı. Yeni Volvo FH serisinde yapılan çeşitli yapısal iyileştirmeler, dengeli ve esnek bir tasarım sağlıyor. Bu tasarımı görebileceğiniz ve www.volvotrucks.com.tr/fh  adresinden izleyebileceğiniz “Ballerina Stunt” (Balerin Akrobasisi) adlı videoda, dünyaca ünlü ip cambazı Faith Dickey, 80 km/s hızla hareket eden iki çekici arasına gerilmiş bir ipte yürüyerek dengeli sürüş özelliğini gözler önüne seriyor.


Volvo Kamyon Ürün Müdürü Martin Palming, “Kendi beklentilerimizin bile ötesine geçtik. Volvo FH, hassas tepkileri ve güven veren yön dengesiyle bir kamyondan çok otomobile benziyor” diyor.

“Devrim yaratan” ön süspansiyon

Yeni Volvo FH serisi, soldan direksiyonlu ağır kamyonlar için yeni bir Bağımsız Ön Süspansiyon (IFS) sistemi sunuyor. 

 

Martin Palming; “IFS, çekici dünyasının yol tutuşa olan yaklaşımını kökten değiştirecek şekilde tasarlandı. IFS'li Volvo FH, dünyanın yolda nasıl davranması gerektiğini en iyi bilen çekicisi olacak” diyor

Bağımsız ön süspansiyon, her ön tekerleğin ayrı bir süspansiyonun olması ve dolayısıyla diğer tekerleğin hareketini etkilememesi anlamına geliyor. Her iki tekerlek de bağımsız hareket ettiği için sürüş daha dengeli ve yumuşak oluyor. Hareketler bir tekerlekten diğerine aktarılmadığı için hassaslık ve kontrol hissi de artıyor.

Lansman etkinliği 5 Eylül'de

Volvo FH Serisinin dünya prömiyeri ve resmi lansmanı 5 Eylül'de, Orta Avrupa saati ile 21.00’da Göteborg'da gerçekleştirilecek. Madrid, Birmingham, Paris, Rotterdam ve Brüksel'de de paralel etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca, lansman sitesi olan www.volvotrucks.com.tr/fh adresinden etkinliği canlı olarak online izlemek de mümkün olacak.   

Lansman etkinliğine muazzam bir ilgi gösteriliyor. Volvo Truck Corporation Başkanı Claes Nilsson'a göre bunun nedeni açık: “Volvo FH, yirmi yıla yakın bir süredir hem Volvo Kamyon hem de tüm dünyadaki nakliye şirketleri için güvenilir bir büyüme motoru oldu. Yeni Volvo FH da aynı önemli rolü oynamaya devam edecek. Bu yenilikçi kamyon sürücünün ihtiyaçlarına öncelik verirken aynı zamanda nakliye şirketlerinin ticari açıdan mümkün olan en yüksek başarıyı elde etmesini sağlayacak ve ticari araçlar sektörünü geleceğe taşıyacak”

1.20120824101014.jpg

2.20120824101046.jpg

3.20120824101104.jpg

4.20120824101120.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim