• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Volvo Kamyon'un Fren Kampanyası sürüyor

Volvo Kamyon'un Fren Kampanyası sürüyor
Volvo Kamyon, müşterilerine sunduğu fırsatlarına Ağustos ayı boyunca devam edecek olan Fren Kampanyası ile devam ediyor.

Volvo Kamyon ile gitmek kadar durmak da güvenli!

Volvo Kamyon, müşterilerine sunduğu fırsatlarına Ağustos ayı boyunca devam edecek olan Fren Kampanyası ile devam ediyor. %20’ye varan indirim oranıyla sunduğu bu özel kampanya ile Volvo Kamyon, aracının en kritik parçası fren sistemini yenilemek isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

Güvenli bir sürüşün en önemli parçası, fren sisteminin en kritik unsuru olan fren disk ve balatalarıdır. Uzun bir servis ömrüne ve fren aksamındaki diğer parçalarla muazzam bir etkileşime sahip fren disk, balata ve pabuçları ile aracınızı kışa hazırlarken aynı zamanda Orijinal Volvo parça kullanımı sayesinde güvenli bir fren mekanizmasına sahip olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Üstelik Ağustos ayı boyunca devam eden Volvo Kamyon’un özel fren kampanyası ile %20 indirim avantajından yararlanarak kârlılığınızı da arttırabilirsiniz.

Volvo Kamyon orijinal fren diskleri ile güvenli sürüşün yanı sıra daha uzun bir servis ömrü sağlayarak kazancınızı arttırıyor. Tüm fren diskleri, basınç ve ısı altında aynı şekilde deforme olmadığı gibi tüm fren balataları da aşınma sensörleri ve genleşme yuvalarında doğru şekilde konumlandırılmamıştır. Ancak Volvo Kamyon, fren disklerinde kökten ve simetrik şekilde genişlemesine olanak veren bir freze düzeni kullanır. Bu düzen ile ısı ve yük dağıtımını eşitleyerek çatlama riskinin önemli derecede azalmasını, tüm aşınma ve genişlemede bile disk ve balatanın servis ömrünün daha uzun olmasını sağlar. Böylece Orijinal Volvo fren parçaları, hem güvenliğinizi, hem de aracınızın parça ömrünü uzatarak kârlılığınızı arttırır.

Ağustos ayı boyunca devam edecek Volvo Kamyon fren disk, balata ve pabuçlarındaki % 20’ye varan indirimden yararlanarak orijinal parça tercihi ile en avantajlı şekilde hem kâr sağlayın hem de aracınızı ve kendinizi güvence altına alın. Siz de Volvo Kamyon’un kampanyasından faydalanmak için kampanyaya katılan Volvo yetkili servislerinden bilgi alabilir ve size en yakın Volvo yetkili servisini www.volvotrucks.com.tr web sitesinden öğrenebilirsiniz.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim