• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Volvo Trucks, Türkiye’nin dört bir yanında

Volvo Trucks, Türkiye’nin dört bir yanında
Volvo Group Trucks, bünyesinde bulunan Renault Trucks ve Volvo Trucks marka araçlara aynı anda hizmet verebilen servis merkezi yapılanmasını tamamladı.

Müşterilerine daha kapsamlı hizmet verebilmek ve daha da yakın olabilmek için hizmet ağlarını birleştiren Volvo Group Trucks, Türkiye’de 2013 yılının başında açıkladığı hedefleri doğrultusunda çift markaları servis yapılanmasını, dünya genelinde gerçekleştirdiği çok markalı servis yapısına geçişiyle eş zamanlı olarak tamamladı.
 
Volvo Group Trucks, söz konusu yapılanmanın ilk adımını geçtiğimiz yıl içerisinde Avrupa’daki en önemli yatırımlarından biri olan Hadımköy Servis Merkezi’ni ve bu yatırıma ek olarak Orhanlı servis merkezlerini İstanbul’da hizmete açarak atmıştı. Servis merkezleri ve bayi ağıyla beraber yaptığı yatırımlarla İstanbul, Bursa, İzmit, Düzce, Eskişehir, Balıkesir, İzmir, Denizli, Antalya, Ankara, Erzurum, Samsun, Trabzon, Antakya, Mersin, Gaziantep ve Adana’da toplam 20’den fazla servis merkezi ve yetkili servisi çift markalı olarak  hizmet verecek şekilde yeniden yapılandırdı.
 
Başarıyla tamamlanan bu süreçte Volvo Group Trucks, kendi servis merkezleri bazında da istihdama önemli katkıda bulunurken yetkili servislerde kullanılmak üzere ortak bilişim sistemleri yatırımlarını sürdürüyor. Ortak bilişim sistemleriyle Türkiye’deki bütün yetkili servisler ve servis merkezleri ileri teknolojiyle birbirine bağlı olacak.
 
Elde edilen güç birliğiyle müşterilerine daha iyi ve eksiksiz hizmet edeceklerini ifade eden Volvo Group Trucks, Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını tek elden karşılamak bizim için her şeyin ötesinde. Çift markalı servis yapılanmasının, servis ağında genişleme ve servis kalitesinde artışı sağlayacağına inanıyoruz. Bu süreçte Volvo Group Trucks Türkiye bünyesinde çift markalı yetkili servis  yapısına geçmek için istek ve çabalarını esirgemeyen bayilerimizi kutluyor ve onlara teşekkür ediyorum” dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim