• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Volvo'dan Martur'a 15 adet FH460 çekici

Volvo'dan Martur'a 15 adet FH460 çekici
İthalat ve ihracat taşımacılığında 1996 yılından beri faaliyet gösteren Martur, 55 araçlık Volvo kamyondan oluşan filosunu 15 adet Volvo FH460 4x2 I-Shift çekici ile gençleştirdi.

Ülke genelinde sektörümüzün 2000 yılından itibaren yaşanan ekonomik sıkıntılar ve küçülmelere rağmen ülke ekonomisi ile paralel büyüme ve hızlı bir yapılanma sürecine giren Martur, daha kaliteli hizmet vermek üzere filosunu artırarak ve tamamen yenileyerek bütün Avrupa ülkelerine hizmet vermeyi sürdürüyor.
 
UND, FIATA, Akdeniz İhracatçi Birlikleri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasi ile IRU gibi kuruluşlara üye olan Martur, taşımacılık hizmetinin yanında ithalat, ihracat, gümrükleme, depolama ve dâhili taşıma gibi hizmetler de sunuyor. 55 araçlık Volvo filosuna sahip Martur, mevcut Volvo FH 4x2 460 araçlarını yeni teslim aldıkları Volvo FH 460 4X2 I-Shift modelleri ile gençleştirdi.
 
Yeni Volvo FH çekicilerin teslim töreninde konuşma yapan Martur Kurucusu Ahmet Baran, “Yurtdışına çalışan araçlarımız modern çağın gerektirdiği, bununla birlikte sektörde hızlı ve doğru bilgi akışı için artık bir zorunluluk haline gelen uydu araç takip sistemi gibi özelliklere sahip olmak zorunda. Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine gerçekleştirdiğimiz nakliyat hizmetlerinde kalitesi, düşük tüketimleri ve ileri teknolojileriyle Volvo kamyonlar bizim için en uygun tercihi oluşturuyor. Bu nedenle özmal araçlarımızın tamamını Volvolar ile donatarak doğru tercihte bulunduğumuzu biliyoruz,” dedi.
 
Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Mersin Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise “Avrupa ülkelerinde geçiş üstünlüğüne sahip Volvo araçlardan oluşan filosunu yeni FH 460 modellerimizde gençleştiren Martur’a markamızı tercih etmeye devam ettiği için teşekkür ediyoruz. Yakıt verimli, sağlam ve kaliteli Volvo çekicilerimizle gelecekte de iyi bir iş ortağı olmayı sürdüreceğiz” dedi.

martur.jpg

martur2.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim