• BIST 9079.97
  • Altın 2310.792
  • Dolar 32.3393
  • Euro 35.0674
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Volvo'yla hayaller gerçek oluyor

Volvo'yla hayaller gerçek oluyor
Yeni yıla iyi bir başlangıç yapmak için Volvo İş Makinaları’ndan “hayalleri gerçekleştiren” kampanya.

2012 model Volvo ekskavatörler 24 ay vade seçeneği, yüzde 0 faiz ve Volvo Finansal Kiralama’nın desteğiyle satışa sunuluyor. 2013’ün en kârlı fırsatını Volvo sunuyor.

Türkiye’de ASC Türk’ün satış ve satış sonrası hizmetleri garantisi altında olan Volvo İş Makinaları 2013′ün en kârlı fırsatını sunuyor. 2012 model Volvo ekskavatörler yüzde 0 faiz ve 24 ay vade seçeneğiyle satışa sunuluyor. 31 Mart’a kadar sürecek olan kampanyadan faydalanmak isteyenler aynı zamanda Volvo Finansal Kiralama’nın da desteğini alıyor.

Performansta ve yakıt tasarrufunda üstün Volvo ekskavatörler bu kampanya ile hem işletme sahiplerinin yüzünü güldürecek hem de maliyetleri düşürecek.

Volvo Ekskavatörlerin Üstün Özellikleri
Volvo, şantiyede harcanan her saniyenin değerini bilir ve yüksek verim beklentilerini karşılamak için çalışır. Bu üstün kalite anlayışı çerçevesinde tasarlanan ekskavatörler, kullanılan yakıtın her damlasının hakkını veren ve hidrolik sistemle tam bir uyum içinde çalışan Volvo Motor Teknolojisiyle yüklüdür. Volvo Motor Teknolojisi operatöre en hassas operasyonlarda bile tam randımanlı, rahat çalışma imkânı sağlamak üzere geliştirilmiştir. Sağladığı imkanların yanı sıra düşük yakıt tüketimiyle de rakiplerine karşı avantaj sağlar.

Gelişmiş hidrolik sistemi sayesinde daha hızlı çevrim süreleriyle çalışmayı mümkün kılan ekskavatörler yüksek kazma gücüne sahiptir. Volvo Motor Teknolojisi’nin de birleşimiyle yüksek kazma gücü, hızlı iş çevrim sürelerinin yanı sıra muhteşem bir kaldırma kuvvetine de sahip olan Volvo ekskavatörlerde, uzun ömür ve maksimum çekiş gücü sağlayabilmek amacıyla çok hassas ısıl işlemlerden geçirilmiş yürüyüş takımı elemanları kullanılır.

Ayarlanabilir koltukları ve geniş alanıyla tüm çevreyi görme imkanı sağlayan kabini operatörün konforlu çalışmasına olanak tanır. Her türlü arazi koşulunda dayanıklılığıyla öne çıkan sağlam şasisi, zor çalışma koşullarına uyum sağlayacak şekilde dizayn edilen bom ve arm’ları, kolay kepçe ve takım değiştirmek için geliştirilmiş çok yönlü hızlı bağlantı sistemleri ve servis kolaylığıyla Volvo Ekskavatörler işletmelere değer katıyor.

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim