• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Waterbuoy'la eşya kaybetme riskine son!

Waterbuoy'la eşya kaybetme riskine son!
Bir gemiye, yata, sandala bindiğinizde eşyalarınızı denize düşürme tehlikesi yüzünden diken üstünde bulunmaya Waterbuoy son veriyor.

WATERBUOY, SU ÜSTÜNE ÇIKARIYOR

Bir gemiye, yata, sandala bindiğinizde eşyalarınızı denize düşürme tehlikesi yüzünden diken üstünde bulunmaya Waterbuoy son veriyor.

Bir gemiye, yata, sandala bindiğinizde anahtarlarınız, cep telefonlarınız, pek çok anı belleğine kaydettiğiniz fotoğraf makineniz, kimlik, kredi/para kartlarınız, nakit paranız, takılarınız, dürbün, telsiz, vs gibi yükte hafif pahada ağır eşyanızı denize düşürme tehlikesi yüzünden diken üstünde, huzursuz kalmaya son; işe ya da deniz keyfine devam...

7 uluslararası ödüllü

İngiliz Seatriever Int’l Ltd’in ürünü, yaratıcılık ve tasarımdan satışa kadar pek çok alanda 7 uluslararası ödülün sahibi Waterbuoy, batmayan anahtarlık; ithalatçı firma ile Türkiye Yetkili Satıcısı Baver Dış Ticaret sayesinde güven içinde elinizin altında.

Hem gece hem gündüz hizmetinizde

Bir ana gövde ve bu gövde içindeki led ışıklı bir balondan müteşekkil olan waterbuoy, batmayan anahtarlık; 1 kg’ye kadar ağırlığa sahip cüzdan, çanta vs eşyanızı takıp denize açıldığınızda, bir sallantı ya da kazara bu eşyanızı denize düşürmeniz halinde bir hava yastığı gibi saniyeler içinde harekete geçerek balonu dışarı salıyor. Böylece su yüzüne çıkıp 24 saat kalabilen ürün, gündüz saatlerinde görüp eşyanızı kurtarmanızı sağlıyor.

Peki gece düşürdüyseniz? O zaman da, balonun içindeki 250 m mesafeden görülebilen led ışık sayesinde yerini tesbit edip eşyanızı kurtarabiliyorsunuz.

Baver ile güvenceli ve daha ucuza temin imkanı

Şu ana kadar ülkemizde çeşitli internet siteleri üzerinden az sayıda, dolayısıyla pahalı ve herhangi bir güvence olmadan elde edilebilen waterbuoy’u ülke çapında satmaya yetkili Baver Dış Ticaret’in Genel Müdürü Müjdat Kedik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; başta yat, yolcu tekne ve gemileri personeli ve kullanıcıları ile balıkçılar, tekne ile tedarik hizmeti sunan firmaların personeli için önemli bir hizmeti Türkiye’ye getirmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken ürünün gerek perakende gerek promosyon gibi maksatlarla toptan talebini aldıklarını da vurguluyor.

Kimlerden talep geliyor?

Kedik’in verdiği bilgilere göre yukarıda bahsigeçen perakende müşterilerin yanı sıra ürün, gemi/yat/tekne malzemecileri, yat sahipleri, marinalar, armatörler, limanlar, su sporları kulüpleri, acenteler, kumanyacılar, yolcu/yük/bunker gemileri armatörleri ile tersane sahiplerinden gerek personeline gerek müşterilerine dağıtım/satış ve gerek de promosyon maksadıyla yoğun talep görüyor. Baver, bu talepleri karşılarken ürünün bir yüzüne lazer ile alıcı firma logosunu da işleyebiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim