• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

WIN Eurasia Fuarı 5-8 Haziran arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde

WIN Eurasia Fuarı 5-8 Haziran arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde
Metal, işleme, kaynak ve birleştirme sektörü oyuncuları WIN Eurasia Metalworking Fuarı’nda bir araya geliyor. Fuar 5-8 Haziran arasında.

Metal, işleme, kaynak ve birleştirme sektörü oyuncuları WIN Eurasia Metalworking Fuarı’nda bir araya geliyor. Hannover Messe Bileşim Fuarcılık tarafından 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanan WIN Eurasia Metalworking Fuarı’na 900’ün üzerinde katılımcı bekleniyor.

"Uluslararası katılımcıların sayısı her yıl artıyor"

Ziyaretçilerin büyük kısmının Kuzey Afrika, Avrasya ve Ortadoğu ülkelerinden geldiğine dikkat çeken Hannover Messe Bileşim Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, fuara 35 ülkeden üst düzeyde alım heyetlerinin ziyaret etmesini beklediklerini söyledi. Fuara, Japonya’nın ilk kez katılacağını açıklayan Kühnel,”Uluslararası katılımcıların sayısı her yıl artıyor. Bu yıl fuara, Almanya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Fransa, Hindistan, Hırvatistan, İtalya, Japonya, Kore ve Tayvan’dan bir çok firma katılıyor” diye konuştu.

5-8 Haziran arasında Tüyap Fuar Alanı'nında

Deutsche Mess firmasının çatısı altında, WIN Eurasia Metalworking 5-8 Haziran tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Alanı'nında kapılarını açıyor. Deutsche Mess firmasının çatısı altında Metal Working, Surface Treatment ve Welding işletmelerinin bünyesinde hazırlanan WIN Eurasia Metalworking (Metal işleme: Yeni Pazarlara Açılan Kapı) fuarı bu yıl 5-8 Haziran tarihler arasında İstanbul Büyükçekmece’ deki Tüyap Fuarı Alanı'nnda kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Fuar açılışı öncesinde dün İstanbul basının yanı sıra Kocaeli ve Bursa basınında katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısına; Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş Genel Müdür Alxander Kühnel, Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Altıntop, Ateş İnşaat Sanayi Taah. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Sema Turgut ve sanayiciler katıldı.

37 ülkeden 963 katılımcı

Basın toplantısı kapsamında ilk olarak sözü alan Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Altıntop, WIN Eurasia Metalworking fuarı hakkında bilgiler verdi. Altıntop, “Bulunduğumuz fuarda 3 sektör için çalışyor kaynak metal ve yüzey sektörleri üzerindeyiz. Fuarımız toplamda 23 bin264 metrekarealan üzerine 37 ülkeden 963 katılımcıyla hizmet verecektir. VDMA kurumu, Federal Alman Ekonomi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından her yıl organize edilen ve Alman makine imalatçılarının yer aldığı ortak bir stant ile temsil edilecektir. Uluslar arası katılımcılarımız arasında ise; Almanya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Fransa, Hindistan, Hirvatistan, İtalya, Japonya, Kore ve Tayvan bulunmaktadır” dedi.

Büyük bir talep var

Fuara üst düzeyde katılım hedeflediklerini belirten Altıntop, “Ziyaretçilerin büyük bir kısmı Kuzey Afrika, Avrasya ve Ortadoğu ülkelerinden gelmektedir. Bu ülkelerde dinamik bir ekonomik gelişme ile birlikte makine, üretim donanımlarında büyük bir talep söz konudur. Fuarda 35 ülkeden üst düzeyde alım heyetlerinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Türkiye metal işleme sektörlerinde güçlü bir alt yapıya sahiptir. Türk otomotiv sanayi 1,07 milyon araç üretimiyle otomobil üreticilerinin 2012 yılı listesinde 16’ncı sırada yer almaktadır” dedi.

28 metrekare alanda başladık

Altıntop’un ardından konuşmasını yapmak üzere sözü alan Ateş İnşaat Sanayi Taah. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Sema Turgut, “ Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencimize Allahtan rahmet geride kalanlarına ise başsağlığı diliyorum. 2008 yılından itibaren 28 metrekare alanda çalışmalarımıza başladık. Ve şuanda alanda her stant ta bir olacak şekilde fuarımıza katılımcılarımız devam ediyor. Katılan firmaların başarılı olması bize fuarcılığı öğretti. Bu nedenle kendimize her geçen gün eklemeler yaptık. Fuara yaptığımız tüm harcamaların bize kat kat fazlası olarak geri dönmesi bizim için büyük bir başarıdır” ifadelerine yer verdi. Yapılan konuşmaların ardından toplantı soru-cevap şeklinde devam etti.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim