• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Yakıt almayı unutan pilot piste döndü

Yakıt almayı unutan pilot piste döndü
Özel bir havayoluna ait uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalktıktan 15 dakika sonra havaalanına geri dönerek yakıt ikmali yaptığı iddia edildi.

Yakıt almayı unutan pilot piste döndü

Özel bir havayoluna ait uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalktıktan 15 dakika sonra havaalanına geri dönerek yakıt ikmali yaptığı iddia edildi.

21 Ekim’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pegasus Havayolları'na ait uçakla Bodrum’a uçmak için yola koyulan Neshun Bayral, çarpıcı bir iddiada bulundu. Bayral, basın kuruluşlarına gönderdiği mailinde, uçağın yakıtı olmadığı için havalandıktan 15 dakika sonra geri döndüğünü iddia etti.

‘HEM BEKLETTİLER HEM SUYU 3 TL’YE VERDİLER’ 

Bayral, uçağın havalandıktan 15 dakika sonra geri döndüğünü ve 1,5 saat havalimanında beklediğini söyledi. Bu sırada ilaç içmesi gereken yaşlı bir adamın su istediğini ve suyun parayla verildiğini söyleyen Bayral, ‘Yaşananlara uçaktaki herkes tepki gösterdi. Bir bardak suyu 3 TL’ye verdiler’ dedi. Bayral, suyun parasının verilip verilmemesi konusunda tartışma yaşandığını dile getirdi.

AÇIKLAMA KOMİK’

Yaşadıkları olayı anlatan Neshun Bayral, uçağın havalimanına inmesinden sonra uzun bir süre açıklama yapılmadığını daha sonra ise, "Bodrum Havalimanı trafiği çok yoğun olduğu için havada fazla dolaşma süresi gerekeceğinden depodaki mevcut benzinin buna yetmeyeceği” gerekçesiyle alana geri dönüldüğü açıklamasının yapıldığını bildirdi. Bayral, kış günü Bodrum Havalimanı’nın yoğun olmayacağını belirterek bu açıklamayı komik bulduğunu da söyledi.

PEGASUS’TAN CEVAP YOK

İddiaları aktardığımız Pegasus Havayolları yetkilileri, konu hakkında dün akşama kadar bir açıklama yapacaklarını bildirdiler. Dün yapılacağı söylenen açıklama bugün öğle saatlerine kadar ulaşmadı.

Sevil Havacılık Genel Müdürlüğü ise adı geçen firmanın bilgisi dışında bir açıklama yapamayacaklarını bildirdi.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim