• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Yasak aşk fotoğraf makinesinden çıktı

Yasak aşk fotoğraf makinesinden çıktı
Pilot eşinin, bir hostesle evlerinde çekilmiş fotoğraflarını bulan Nuray T., 50 bin TL tazminat alarak boşandı. Nuray T. ayrıca eşyalarını kullanan hostese de dava açtı

 

İzmir'de pilotluk yapan Sedat T. 2 yıl önce, 22 yıllık eşi ve 2 çocuğunun annesi Nuray T.'ye, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Arada başka bir kadın olduğundan şüphelenen Nuray T., eşinin fotoğraf makinesinde hostes sevgilisi Elif B. ile, hem de kendi evlerinde çekilmiş birçok fotoğrafını buldu. "Çok samimi" fotoğrafları görünce şoke olan Nuray T. hemen karşı dava açtı. Fotoğrafları da delil olarak sunan Nuray T. asıl kusurlu tarafın evlilik birliğine karşı sorumluluğunu yerine getirmeyen ve kendi ekibinde uçuş hostesi olarak görev yapan Elif B. ile yasak aşk yaşayan eşi olduğunu belirtti.
 
Pilot eşin talebini reddeden İzmir Aile Mahkemesi, Nuray T.'yi haklı bularak tarafları boşadı. Mahkeme Sedat T'nin eşine aylık bin 500 lira nafaka ile 25 bin lirası maddi, 25 bin lirası da manevi 50 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.
 
'SÜREKLİ TAŞINIYORDUK'
 
Boşanma davası biter bitmez bu kez İzmir Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Nuray T. aynı fotoğrafları delil olarak gösterip, pilot eşiyle yaşadığı yasak aşk sonucu evliliğin bitmesine neden olan hostes Elif B.'ye tazminat davası açtı. Başvurusunda, Elif B'nin evli olduğunu bile bile eşiyle ilişkiye girdiğini belirten Nuray T. fotoğraflardan anlaşıldığına göre, kendi yatak odasında, banyosunda ve salonunda yasak aşk yaşadıklarını anlattı. Fotoğraflara göre Elif B.'nin kendisine ait kıyafetleri, takıları ve makyaj malzemelerini dahi kullandığını vurgulayan Nuray T. görmek zorunda kaldığı bu fotoğrafların sadece ailesinin dağılmasına değil, kendisinin de ağır bir psikolojik rahatsızlık içine girmesine neden olduğunu iddia etti.
 
Antalya, İstanbul ve İzmir arasında sürekli ev değiştirdiklerini, hatta İstanbul'da birden fazla semte taşınmak zorunda kaldıklarını öne süren Nuray T. bunun asıl nedeninin, ikilinin yasak aşklarını istedikleri şekilde yaşamak olduğunu sonradan anladığını belirtti. Yıllarca kendisine ve çocuklarına bağlı bir eş ve baba olan Sedat T.'nin, hostes Elif B. ile birlikte olmaya başladıktan sonra tanınmayacak bir hale geldiğini ifade eden Nuray T. tüm bu nedenlerle Elif B'den 50 bin lira manevi tazminat istedi. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim