• BIST 9795.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Yaza Vodafone Red Turnuvası'yla veda

Yaza Vodafone Red Turnuvası'yla veda
Babylon Soundgarden Festivali bünyesinde düzenlenen Vodafone Red Voleybol Turnuvası, 30-31 Ağustos tarihlerinde Babylon Aya Yorgi’de gerçekleştirildi.

Babylon Soundgarden Festivali bünyesinde düzenlenen Vodafone Red Voleybol Turnuvası, 30-31 Ağustos tarihlerinde Babylon Aya Yorgi’de gerçekleştirildi. Üçer kişilik takımlar kuran amatör voleybolcular, şampiyon olmak için ter döktü. Sporcular aynı zamanda Babylon Soundgarden Festivali atmosferinde müziğin, denizin ve yazın son günlerinin tadını çıkardı. Turnuvada ilk üçe giren takımların oyuncuları, Vodafone Red’den Nokia Lumia telefon kazandı.

Vodafone, amatör voleybol ruhunu yaza veda partisiyle buluşturdu. Babylon Aya Yorgi’de 31 Ağustos’ta düzenlenen Babylon Soundgarden Festivali kapsamındaki Vodafone Red Voleybol Turnuvası, amatör voleybolculara profesyonel turnuva keyfi tattırdı.

Vodafone Red Voleybol Turnuvası'nda üçer kişilik takımlar, şampiyon olmak için ter döktü. Amatör ruhlu voleybolculara lisanslı sporcular destek oldu. Her takıma birer lisanslı voleybolcu eşlik etti ve karma spor ruhunu canlandırmak adına her takımda en az bir kadın oyuncu yer aldı. 30 Ağustos Cuma günü yapılan elemelerin ardından 31 Ağustos Cumartesi günü final maçları oynandı.

Toplam 24 takım ve 72 amatör voleybolcu, Vodafone Red Voleybol Turnuvası’nda mücadele etti. Yaza veda anlamı taşıyan Babylon Soundgarden Festivali’nde güneş, müzik ve denizle iç içe geçen turnuva, dostluk ve ekip ruhunu perçinledi. Turnuvada Vodafone Türkiye’yi temsilen Vodafone Karma Voleybol takımı da yarıştı.

Turnuvada ilk 3’e giren takımların oyuncuları Nokia’dan Lumia akıllı telefon kazandı. Birinci takım (Ulaş - Nazlı – Serter), Nokia Lumia 925, ikinci olan takım (Mehmet - İlayda – Doğuş) Nokia Lumia 820, üçüncü takım (Barış - Pırıl – Yusuf) da Nokia Lumia 620 hediye edildi. Turnuvaya katılan tüm takımlar turnuvanın bitiminde Teoman konserini izleyip Babylon Soundgarden barbeküsünün tadını çıkardılar.

vodafone_redturnuva-(2).jpg

vodafone_redturnuva-(3).jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim