• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Yeni DAF XF105 Hannover fuarında tanıtıldı

Yeni DAF XF105 Hannover fuarında tanıtıldı
Ürün yelpazesini XF105 ile genişleten DAF Trucks, üst düzey verimlilik ve sürücü konforu için geliştirilmiş DAF XF Hannover fuarında tanıtıldı.

Yeni DAF XF kamyonlarda yapılan en önemli değişiklikler; maksimum taşıma verimliliği, düşük işletim maliyetleri ve düşük ağırlık ile maksimum sürüş imkânı sağlıyor.

Yeni FX’te işletme maliyetleri ve taşıma performansı; güvenlik, dayanıklılık ve şoför’ün araç içindeki kullanım alanının yanı sıra, konfor ve sürüş özellikleri gibi hemen hemen her alanda yapılan yenilikleri görmek mümkün. Ayrıca SCR DeNOx teknolojisine sahip 12.9-litrelik PACCAR MX motoru sayesinde, FX kamyon Euro 4 ve Euro 5 egzoz emisyonu standartlarıyla uyumlu.

Üretimine 2013 ilkbaharında başlanacağı belirtilen yeni DAF XF, tamamen yenilenmiş şasisi, Euro 6 PACCAR MX motoru ve hem dış hem de iç tasarımı ile DAF’ın yeni “amiral gemisi” olarak nitelendiriliyor.

Daha da belirginleştirilen alt ızgaranın yeni modellenen çelik tamponun altına doğru devam etmesi, yeni tasarlanmış üst ızgaranın net hatları, aynaların yeni tasarımı ve baştan aşağı yeniden tasarlanmış Super Space Cab tavanın bir araya getirilmesi XF105'e güçlü ve aynı zamanda sıcak bir görünüm verirken, isteğe bağlı olarak sunulan parlak Xenon farlar, tampondaki cazip kombi farlar ve Super Space Cab tavan ile bütünleştirilmiş spot lambaları, XF105'e tamamen yeni bir çehre sunuyor.

 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim