• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Yeni görevine atanması gerçekleşti

Yeni görevine atanması gerçekleşti
Server Aydın'ın yeni görevini Sunexpress Havayolları basın bülteniyle duyurdu.

Yeni görevine atanması gerçekleşti

Server Aydın'ın yeni görevini Sunexpress Havayolları basın bülteniyle duyurdu.

AirporHaber'in geçtiğimiz ayın başında özel haber olarak duyurduğu Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmecisi İSG’de Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Server Aydın'ın Sunexpress Germany'e transferini Sunexpress Havayolları da resmen duyurdu.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, üst yönetim kadrosunu genişletti. Server Aydın, SunExpress bünyesindeki Almanya tescilli havayolu "SunExpress Almanya"nın Genel Müdür Yardımcısı ile SunExpress’in Üst Düzey Ticari Yöneticisi (Chief Commercial Officer/CCO) görevlerine atandı. Server Aydın, bu yeni pozisyonda SunExpress’in tüm satış ve pazarlama organizasyonu ile kapasite ve verimlilik yönetiminin sorumluluğunu üstleniyor, SunExpress’in havalimanlarıyla olan iş ilişkilerini koordine ediyor. Server Aydın atamanın ardından, CEO Paul Schwaiger ve Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ile birlikte SunExpress’in üst düzey yönetim ekibinin de üyesi oldu.

  
36 yaşındaki Aydın, kariyerini havacılık endüstrisinde yaptı. Çalışma hayatına Antalya’nın dış hatlar terminalini işleten Fraport’ta Pazarlama Şefi olarak başlayan Aydın, daha sonra 5 yıl boyunca Türk Hava Yolları’nda önemli İskandinav pazarlarının Satış Müdürlüğü, Batı Avrupa ve Afrika Bölgesel Direktörlüğü ve Yer İşletme Başkanlığı pozisyonlarını yürüttü. Server Aydın daha sonra da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Terminal İşletmesi’nin Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığını üstlendi.
 
Server Aydın’ın katılımıyla birlikte SunExpress’in ticari departmanlarındaki önemli görevler ise şu şekilde tanımlandı; SunExpress’in ana iş kolunu oluşturan tur operatörleriyle ilişkileri uzun yıllardır olduğu gibi Ticari Direktör Michael Buck tarafından yürütülmeye devam ediliyor. Dr. Andreas Thams, direkt satış ile uluslararası pazarlardaki kapasite ve fiyat yönetiminin sorumluluğunu yürütüyor. Thorsten Amend-Schnaar ise yeni yaratılan Ek Satışlar segmentini yönetiyor. Kapsamlı bir iç hat programına sahip Türkiye pazarında Kapasite ve Gelir Yönetimi Grup Müdürü olan Onur Canlı ile Satış ve Pazarlama Grup Müdürü olan Emre Bahtoğlu da Server Aydın’a bağlı çalışıyorlar.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim