• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Yeni Honda Accord Türkiye'de satışta

Yeni Honda Accord Türkiye'de satışta
Honda’nın D segmentindeki başarılı modeli Accord, yenilenen görünümüyle Türkiye’de satışa sunuldu.

YENİLENEN HONDA ACCORD TÜRKİYE’DE

Honda’nın D segmentindeki başarılı modeli Accord, yenilenen görünümüyle Türkiye’de satışa sunuldu. En son teknolojilerle donatılan yeni Accord kullanıcılara; Bi-Xenon farlar, Otomatik Hüzme Kontrol Sistemi (HSS) ve Dönüş Aydınlatma Sistemi (ACL) gibi yeniliklerin yanında önceki modele göre %6 iyileştirilmiş yakıt tüketimi sunuyor.

Honda, Türkiye’deki beğenilen otomobillerinden olan D segmentinin başarılı temsilcisi Accord’u yeniledi. Yeni Accord, 80.250 TL’lik anahtar teslim satış fiyatı ile Honda bayilerinde yerini aldı. Önceki modelin sportif dış özellikleri üzerine inşa edilen yeni Accord’da yenilenen ön tampon ve radyatör ızgarasının yanısıra, yenilenen bi-xenon farlar aracın görünümüne olumlu katkıda bulunuyor. Yenilenen Bi-Xenon ön farlar, Otomatik Hüzme Kontrol Sistemi(HSS) ve Dönüş Aydınlatma Sistemi (ACL) gibi özelliklerin de eklenmesiyle sürücülere daha güvenli bir gece sürüşü sunuyor. Otomatik Hüzme Kontrol Sistemi (HSS) ile aydınlatma otomatik konumuna alındığında ön dikiz aynasının arkasına yerleştirilmiş bir kamera yardımıyla sürüş sırasında diğer araçlar kontrol edilerek yolun uygunluğuna göre uzun-kısa hüzmeli farlar arasında geçiş yapılarak diğer sürücüleri rahatsız etmeyecek bir aydınlatma sağlanmış oluyor. Ayrıca Dönüş Aydınlatma Sistemi (ACL) yardımıyla ise dönüş yapılan bölgenin aydınlatması, güvenli bir gece sürüşünü destekleyen bir özellik olarak tüketicilerin karşısına çıkıyor.

2 litrelik ve 156 beygirlik motor

Yeni Accord’da aerodinamik özelliklerde yapılan iyileştirmeler sonucunda aerodinamik katsayıda %5 iyileştirme elde edildi. Ayrıca yeni Accord’un 2.0L 156PS’lik motorunda yapılan iyileştimeler, aerodinamik özelliklerle de birleşerek önceki modele göre %6 daha fazla yakıt ekonomisi sağlıyor. Bu iyileştirmeler sonucunda Accord, şehir içi 10.2 lt., şehir dışı 5.7 lt. ve birleşik 7.3 lt. yakıt tüketimi verileri ile 170g/km.’lik verisiyle %6 oranında daha az karbon monoksit salınımıyla daha ekonomik ve daha çevreci.

Yeni Accord’un iç mekânında yapılan iyileştirmeler ile iç mekânın kalite hissi ve görselliği artırıldı. Yenilenmiş ve renkleri değiştirilmiş iç paneller ve renkli dikişli deri döşemeler yeni Accord’un konforlu iç mekânında göze çarpan ilk unsurlardan. Sürücü konforu kadar yolcu konforunun da artırılması amacıyla yeni Accord’da yolcu koltuğuna da bel destek ayarı standart olarak sunuluyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim