• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Yeni Hundai i20 cezbetti

Yeni Hundai i20 cezbetti
Hyundai i20 görenleri cezbetti. Hyundai yepyeni modeli gerek iç tasarımı gerek dış temanın başarı ile uygulanmasından dolayı şu an büyük beğeni topladı.

Hyundai Yeni İ20 görenleri cezbetti. Hyundai yepyeni modeli gerek iç tasarımı gerek dış temanın başarı ile uygulanmasından dolayı şu an büyük beğeni topladı. Peki Hyundai Yeni İ20 fiyatı ne? Özellikleri ne? Öncelikle bu model için Hyundai 39.900 Türk Lirasından başlayan bir fiyat koymuş. Fiyatın araça monte edilecek yeni özelleiklere artacağı düşünülüyor. Fiyattan bahsettikdn sonra biraz da aracın özelliklerinden bahsedelim.

YENİ BİR BAKIŞ AÇISI KAZANDIRACAK

Led Entegre Projeksiyon Tip Farlarlar ile Yeni i20 bakışlarıyla hayran bırakıyor. Etkileyici LED Entegre Projeksiyon Tip Farları ile hem gündüz hem gece içinizdeki ışıltıyı yansıtacak. Caddeler Yeni i20 ile aydınlanacak. Altıgen Radyatör Izgarası ve Ön Sis Farları ile Geniş ön ızgarası ve ön sis farları ile Hyundai DNA'sının özelliklerini sergilerken büyük hedeflere doğru sizinle birlikte ilerliyor. 16" Alaşım Jantlar ile dikkat çekici tasarımı ile 16" alaşımlı jantlar hem göze hem kalbe hitap ediyor. Led Sinyalli Dikiz Aynaları ile gövde rengi aynalar üzerinde sunulan LED sinyaller Yeni i20'nin kalpleri fetheden tasarımına katkıda bulunuyor.

Parlak Siyah C Sütunu ile yeni i20'nin akışkanlığına vurgu yapan C sütunu ile geçtiğiniz yerlerde arkanızda iz bırakacaksınız. Arka Stop Grubu ile yeni i20 her açıdan etkileyici her açıdan dikkat çekici...Yolda ilerlerken arkanızda bıraktıklarınız sizi konuşacak. Çift Renkli Arka Tampon ile arka tamponda bulunan difüzör Yeni i20'nin tasarımına sportif bir katkı yapıyor. Elektrikli Aynalar ve Camlar ile dış dikiz aynaları elektrikli olarak ayaralanabilen Yeni i20 kontrolü sürücüsüne veriyor.

KROM DETAYLAR GÖZE ÇARPIYOR

Elektrikli camların kontrolü de yine sizin elinizde. Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Direksiyon ile yeni i20'de standart olarak sunulan yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, sürücü için en uygun direksiyon pozisyonunun seçilmesine olanak tanıyor. Her şey sürüş keyfi için. Krom Kaplı İç Kapı Kolları ile yeni i20 içerisindeki krom detaylar aracınızın içinde de yüksek kalitenin göstergesidir.

60/40 Katlanabilen Arka Koltuklar ile standart olarak sunulan 60/40 katlanabilen arka koltuklar sayesinde zaten geniş olan bagaj hacmini daha da büyütmek bu kadar kolay. Ön Kol Dayama ile orta konsolunda bulunan kol dayama bölümü ile Yeni i20 size üst düzey konfor sunuyor. Ayrıca içerisinde bulunan bölme sayesinde her şey elinizin altında. Hız Sabitleyici ve Hız Limitleyici ile yeni i20' de ki hız sabitleyici ile konforlu sürüşün tadını çıkaracaksınız. Buna ek olarak Yeni i20'de bulunan Hız Limitleyici de aracınızın hızını belirli bir hızı geçmeyecek şekilde ayarlamanıza imkan verecek.

HYUNDAİ YENİ İ20 SOFİSTİKE FARLARIYLA GELDİ

Otomatik Yanan Farlar Işığın şiddetini ölçerek farları otomatik olarak devreye alan sistem sayesinde size sadece Yeni i20'nin sürüş keyfini yaşamak kalıyor. Tünellerde, otoparkta ve hava karardığında Yeni i20'nin sofistike far grubu yolunuzu aydınlatıyor.

Etiketler: , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim