• BIST 9530.85
  • Altın 2478.447
  • Dolar 32.4855
  • Euro 34.588
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Yeni Mitsubishi Space Star Türkiye'de

Yeni Mitsubishi Space Star Türkiye'de
Mitsubishi Motors’un 2013 Cenevre Otomobil Fuarı’nda Avrupa lansmanını yaptığı B sınıf aracı Mitsubishi Space Star Türkiye’de satışa çıktı.

 

Mitsubishi Motors’un 2013 Cenevre Otomobil Fuarı’nda Avrupa lansmanını yaptığı B sınıf aracı Mitsubishi Space Star Türkiye’de satışa çıktı. Mitsubishi Space Star üstün güvenlik donanımı ve düşük yakıt tüketimini aynı anda sunarak sınıfında ön plana çıkıyor. Space Star, 1.2L DOHC MIVEC motor ve CVT şanzıman ile donatıldı. 80 PS maksimum güç ve 106 Nm torka sahip olan Space Star’da Auto Stop&Go sistemi bulunuyor. 
 
Mitsubishi Space Star yakıtta cimri
 
“Auto Stop&Go” teknolojisi ile donatılan Mitsubishi Space Star bu sistem sayesinde çevreyi korurken üstün yakıt ekonomisi sunuyor. Yoğun trafikte beklerken veya kırmızı ışıkta durulduğunda bu sistem motoru otomatik olarak durduruyor ve yakıt sarfiyatını minimuma indiriyor. 865 kg ağırlığı ve 0,27’lik son derece düşük hava sürtünme kat sayısına sahip Space Star 100 km’de sadece 4,4 litre gibi iddialı ortalama yakıt tüketimine sahip. Ana bilgi ekranında bulunan ECO göstergesi sayesinde sürücüye daha ekonomik sürüş sağlıyor.
 
Mitsubishi Space Star güvenlik donanımı ile de iddialı
 
Yakıt ekonomisinde olduğu gibi üstün güvenlik özellikleri ile Mitsubishi Space Star rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. RISE gövde yapısına sahip Space Star; ASTC (Aktif denge ve çekiş kontrol sistemi), 6 adet SRS hava yastığı, HSA (Yokuş kalkış destek), ABS, EBD, BA ve ESS gibi üstün güvenlik özelliklerini standart olarak sunuyor. 
 
Mitsubishi Space Star yüksek konfor sunuyor
 
"Invite" donanım paketi ile satışa çıkan Mitsubishi Space Star, dijital göstergeli tam otomatik klima, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, torpido içinde USB bağlantısı, AUX girişli CD/MP3çalarlı radyo, çocuk kilidi, otomatik arka camlar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, gecikmeli sönen iç aydınlatma, 60:40 oranında yatan arka koltuklar, krom iç açma kolları, ön ve arkada yükseklik ayarlı kafalıklar, 15" alaşımlı Jantlar, karartılmış arka camlar, tampon üzerinde gündüz farları, güvenlik ve aerodinamik özellikleri optimize eden arka spoiler, ısıtmalı ve elektrik kontrollü dikiz aynaları, gövde rengi kapı kolları ve aynalar ile donatıldı. Space Star ayrıca siyah ve fildişi olmak üzere iki farklı döşeme seçeneğine sahip.  Kasım ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak olan Space Star’ın tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı 41.500 TL olarak açıklandı. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim