• BIST 9719.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Yeni Moto 360, iki versiyon!

Yeni Moto 360, iki versiyon!
Moto 360'ın yenilenmiş hali, tek bir çeşit ile sınırlı kalmayacak. Yeni iddialar, Motorola'nın birden fazla model üzerinde çalıştığını doğruluyor.

Geride bıraktığımız yıl içerisinde Moto 360 akıllı saatini satışa sunmuş olan Motorola, aldığı tüm eleştirileri değerlendirerek yeni Moto 360'ı iki farklı sürüm çerçevesinde geliştiriyor olabilir. Brezilya merkezli Anatel'de görülen yeni saat, birden fazla isim ile anılmakta. Bu da, cihazın tek bir seçenek ile gelmeyeceğini kanıtlar nitelikte. Gün ışığına çıkan raporlara göre Moto 360S ve Moto 360L adında iki farklı akıllı saat geliyor. Eğer 'L' harfinden kasıt daha büyük (Large) bir model ise ekran boyutunda artı bir genişlik söz konusu olabilir. Tabi bundan emin değiliz, sadece ihtimalleri değerlendiriyoruz. Aynı şekilde 'S' ile kast edilen şey de daha küçük (Small) bir boyut olabilir. Bu ihtimallerin yanı sıra Moto 360L'nin daha elit bir yapıya sahip olma ihtimali de var.

Apple Watch'da gördüğümüz altın kaplama ya da buna benzer bir yenilik Moto 360L modelinde de görülebilir. Şimdilik Motorola'nın yeni akıllı saatlerine dair elimizde olan bilgiler epey az. Cihazların 270 mAh ve 370 mAh seçenekleri ile geleceği ve Bluetooth - Wi-Fi gibi bağlantı noktalarına sahip olacağı ön görülmekte. Henüz resmiyete kavuşmayan modellerin yakın bir zamanda duyurulması ve tüm detaylarıyla gözler önüne serilmesi bekleniyor. Aynı şekilde çıkış tarihi ve fiyat bilgisi de çok yakında ortaya çıkacaktır.

Etiketler: , , , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim