• BIST 9464.08
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Yeni otogarın inşaat çalışmaları hızla sürüyor

Yeni otogarın inşaat çalışmaları hızla sürüyor
Adıyaman Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni otogarın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Otogarın bir an önce tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Otogar yapımını üstlenen firma tarafından yürütülen faaliyetlerle önemli bir aşamaya gelen inşaatın bir an önce tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor. İçinde bilet satış merkezlerinin de bulunduğu ana binanın yapımında önemli bir mesafe kaydedildi. Şu sıralar binanın dış cephesine cam giydirme işlemleri yapılıyor. Çalışmaların şu ana kadar hızlı bir şekilde devam ettiğini, bundan sonra da aynı tempoyla devam edeceğini belirten Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, yeni Otogarın sadece Otogar olarak hizmet vermeyeceğini, modern bir Otogar olmakla birlikte, aynı zamanda güzel bir alışveriş merkeziyle Adıyaman halkına hizmet vereceğini kaydetti.

Başkan Büyükaslan; "Otogarımızın toplam alanı 35 bin metre kare. Otogar içerisinde yer alacak olan yazıhaneler, kafeterya, lokanta, mescit ve çeşitli sosyal alanların yapılacağı alan ise 6 bin metre kare alandan oluşacak. Otobüs peronlarının bulunduğu alan ise 4 Bin 500 metrekare alandan ibaret olup kapalı alanın miktarı 10 Bin 500 metrekare olacak. Diğer kalan bölüm ise açık alan olacak. Otogarımız sadece Otogar olmayacak, içerisinde oluşacak olan mekânlar sayesinde vatandaşlarımızın alışveriş yapabileceği, yemek yiyebileceği çayını, kahvesini içebileceği ve dinlenebileceği güzel bir mekân haline gelecek. Otogarımız, projesi itibarıyla bittiğinde Türkiye'nin en güzel otogarlarından birisi olacaktır" dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim