• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Yeni Subaru Outback'e özel fiyat

Yeni Subaru Outback'e özel fiyat
Subaru Outback 2.0D AWD CVT 156.9 bin TL'den ön satışta.

Mart ayından itibaren Subaru bayilerinde yerini alacak olan Yeni Subaru Outback için müşterilerden gelen yoğun talep üzerine Kasım ayından itibaren ön sipariş alınmaya başlanmıştı. Marka, yeni modele lansman öncesinde ilk sahip olacak müşterilerine özel bir fiyat sunuyor. SUV kategorisinde yeni nesil güvenlik anlayışını temsil eden, “EyeSight Sürücü Yardım”teknolojisine sahip CVT şanzımanlı 2.0 litrelik yeni dizel Outback, 31 Ocak 2015 tarihine kadar 156 Bin 990 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatları ile satışa sunuluyor.


Piyasaya çıktığı 1995 yılından bu yana performans, konfor ve üstün güvenlik özellikleri ile pazarda her zaman fark yaratan Subaru’nun yeni dizel motorlu Outback modeli Mart ayından itibaren Subaru bayilerinde yerini alacak. Kasım 2014’den bu yana ön sipariş alımı devam eden sınırlı sayıdaki “Premium” ve “Limited” donanım versiyonlu yeni Outback’lerin lansmana özel fiyatları 31 Ocak’a kadar geçerli olacak. 


“Premium” ve “Limited” olmak üzere iki donanım versiyonu bulunan yeni Outback’te “EyeSight Sürücü Yardım Teknolojisi ile birlikte; “Adaptif hız kontrolü”, “Şerit içi hareket kontrolü”, “Şeritten çıkma uyarısı”, “Çarpışma öncesi fren sistemi”, “Çarpışma öncesi gaz kontrolü” ve “Öndeki aracın hareket etme” uyarıları bulunuyor. Üst donanım seviyeli Subaru Outback 2.0 D s-AWD CVT (Lineartronic) Limited ise 169.990 TL'den satılıyor.


Segmentinde referans olarak gösterilen Crossover’ın öncüsü Yeni Outback modeli, tamamen yenilenmiş dışdizaynı, geliştirilmiş iç tasarımı ve daha da iyileştirilmiş sürüş konforuyla öne çıkıyor. Daha şık bir ön ızgara tasarımı, daha büyük sis farları ve yeniden tasarlanmış ön tampona sahip olan Yeni Outback, çevreye duyarlı boxer dizel motoru, EyeSight sürüşdestek teknolojisi ve artan sürüş kalitesi ile temel özelliklerini fonksiyonel değerlerin ötesine taşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim