• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Yeni Tırsan Frigo geç ısınıyor, hızlı soğuyor

Yeni Tırsan Frigo geç ısınıyor, hızlı soğuyor
Türkiye treyler sektöründe 37 yıldır açık ara lider olan Tırsan, soğuk zincir taşımacılığına yönelik Frigo aracını kullanıcılarından gelen taleplere uygun olarak yeniledi.

Yenilenen Frigo, 24-25 Şubat 2015 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen etkinlikle, Tırsan Frigo kullanıcıları ve basına tanıtıldı. Tırsan bayileri Gelecek Otomotiv ve Kemak Oto da etkinlikte tam kadro yer aldı. Yenilenen Tırsan Frigo, 26 Şubat tarihinde de Hatay’da Hatay Has Otomotiv’de kullanıcılarıyla buluşacak.

Pazarın Lideri Tırsan Frigo

Tırsan Frigo, TAİD (Ağır Ticari Araçlar Derneği) verilerine göre 2014 yılında 526 satış adedi ile %40 pazar payı elde ederek yılı lider kapattı. Treyler sektörünün tüm segmentlerinde lider olan Tırsan, 2015 yılında yenilediği Tırsan Frigo ile liderlik geleneğini sürdürecektir.

 Kulağımız Müşterilerimizde

Tırsan, 2014 yılında Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerini ve park sahalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunmayı sürdürdü, 4 bölge 6 ilde 142 Tırsan Frigo kullanıcısının ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine göre Tırsan mühendisleri Frigo’yu daha da geliştirerek yeniledi, prototip merkezinde en zorlu yol koşullarında denedi. Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde Tırsan Frigo’nun izolasyonunun sağladığı düşük ısı iletim değerleri termal kabin testleriyle teyit edildi.

Detaylarla gelen işlevsellik ve konfor

 Yenilenen Tırsan Frigo kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Arka tampon kısmında bulunan dikdörtgen kesitler olası darbelere karşı tamponun zarar görmesinin engellerken, aracın 500lt’lik mazot deposunun alüminyum oluşu ise aracın boş ağırlığını aşağı çektiğinden yük taşıma kapasitesi artmakta, boş seyirde ise yakıt tüketimini azaltmaktadır. Bununla birlikte, yemek dolabında bulunan 2 adet dokunmatik led aydınlatma, hareket edebilir orta raf ve 90° açılarak masa halini alabilen kapak içi ile Tırsan Frigo pratik ve işlevsel ayrıntılarla kullanıcısına konfor sağlamaktadır. Alüminyum 90 lt su deposu ise araca yük olmadan sürücünün rahatlığını artırmaktadır.

TirsanFrigoLansman

TirsanFrigoLansman3

TirsanFrigoLansman4

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim