• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Yeni Transit Custom, yıl sonunda piyasada

Yeni Transit Custom, yıl sonunda piyasada
Dünya tanıtımı Birmingham Ticari Araçlar Fuarı'nda yapılacak olan Yeni Transit Custom, 2012 yılı içerisinde Avrupa ve diğer global pazarlarda piyasaya sunulacak.

Yeni Transit Custom, yıl sonunda piyasada

Dünya tanıtımı Birmingham Ticari Araçlar Fuarı'nda yapılacak olan Yeni Transit Custom, 2012 yılı içerisinde Avrupa ve diğer global pazarlarda piyasaya sunulacak.

Yolcu korumasını en üst düzeye çıkarmak için kullanılan bor çeliği, Transit Custom'la birlikte bir Transit'te ilk kez kullanılıyor. Ford Otosan tarafından Kocaeli'nde üretilecek olan Transit ailesinin daha büyük ve daha çok yük taşıyabilen modelleri, 2012 yılı içerisinde dünya kamuoyu ile paylaşılmış olacak. Bu modeller, Kuzey Amerika da dahil bütün dünyada yaygın olarak satılacak ve ayrıca, arkadan itiş özelliğine de sahip olacak. Yeni Transit Custom'ın üretimi, 2012 ortalarında Ford Otosan Kocaeli fabrikasında başlayacak ve yılın sonlarına doğru piyasaya sunulmaya başlanacak.

Ford Otosan tarafından geliştirilen ve Gölcük'te üretilecek olan Transit ailesinin en yeni ürününün dünya tanıtımının İngiltere'de yapılmasından gurur duyduklarını belirten Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, "Ford'un, tamamen yeni bir segmente giriş yapmasına vesile olan Tourneo Custom konseptinin ardından Transit Custom ürünümüzü de dünya kamuoyu ile paylaşıyoruz. Türk mühendis ve işçilerinin emeğinin geçtiği yeni ürünlerimiz hem Ford Otosan hem de Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor. 2011 yılını ticari araçta yatırım yılı olarak açıklamıştık ve meyvelerini görmenin ötesinde artık müşterilerimizin beğenisine sunuyor olmaktan mutluyuz. Yeni Transit ailesi, 46 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Ford Otosan, Ford dünyasının ticari araç üssü olmaya devam edecek. Yeni Transit ailesi, müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda geliştirildi ve sahip olduğu teknolojik özelliklerle sınıfının çıtasını yükseltmeye devam ediyor." dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim