• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Yeni yıla farklı bir şehirde "merhaba" deyin

Yeni yıla farklı bir şehirde "merhaba" deyin
Kısa tatillerde ve özel günlerde seyahati bir lüks olmaktan çıkartan Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin yılbaşı tatillerini geçirmeleri için, 18 Aralık – 13 Ocak tarihleri arasında 222 ek sefer gerçekleştiriyor.

Yeni yıl için Avrupa’yı tercih edecek Pegasus misafirleri, Paris’te Eyfel Kulesi’nin altında ya da ışıklarla donatılmış Champs-Elysees’de romantik bir atmosferde veya görkemli binaların ve 3000 yıllık bir tarihin şahitliğinde Roma’da 2014’ü karşılayabilirler. Amsterdam’ı ziyaret edecek Pegasus misafirleri ise Dam Meydanı’nda yeni yılın ilk dakikalarını geçirebilir ve ertesi gün de keyifli bir nehir turu ile tatillerini tamamlayabilirler.Pegasus Hava Yolları’nın ek seferleri, yurt dışında Ercan, Kopenhag, Berlin, Düsseldorf, Münih, Stutgart, Amsterdam, Bologna, Priştine, Barselona, Stokholm, Köln, Basel, Zürih, Londra, Viyana ve Dubai’ye düzenleniyor.

 
Alternatif bir yeni yıl planı için Pegasus’un Balkanlar, Kafkaslar ve Ortadoğu’yu kapsayan uçuş ağında yer alan vizesiz bir şehri tercih edebilir, Moskova’da Kızıl Meydan’da havai fişekleri izleyebilir, Saraybosna’da bulunan Olimpik Kayak Merkezi Jahorina’da yeni yılın ilk dakikalarını karlar altında keyifle karşılayabilir veya tercihlerini ışıl ışıl mağazalarıyla ve eğlence mekanlarıyla dikkat çeken Belgrad’dan yana kullanmayı tercih edebilirler.
 
Pegasus Hava Yolları’nın uçuş ağında yer alan birbirinden keyifli uçuş noktalarından birini seçerek, yeni yılı sevdiklerinizle beraber farklı bir ülkede geçirmek için tek yapmanız gereken flypgs internet adresini ziyaret etmek.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim