• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Yenikapı-Yalova arası 5 TL'ye gidebilirsiniz

Yenikapı-Yalova arası 5 TL'ye gidebilirsiniz
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yenilediği internet sitesi ve sunacağı yeni hizmetleri 1 Haziran’dan itibaren başlatıyor.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yenilediği internet sitesi ve sunacağı yeni hizmetleri 1 Haziran’dan itibaren başlatıyor.

Havayolu şirketlerinin kullandığı sistemi hayata geçiren İDO, 28 Mayıs’tan sonra yeni siteyi kullanıma açacak. İngilizce, Almanca, Fransızca ve Rusça da hizmet verecek olan internet sitesi, birçok yeniliği de içeriyor. Yeni sistemde İDO yolcuları, yıl sonuna kadar seyahat planlarını www.ido.com.tr’ den yapabilecek. Uygulamaya ait düzenlemeler biletleme işlemi öncesinde yolculara aktarılacak ve yolcunun kabul etmesi halinde bilet satın alma işlemi gerçekleştirilecek.

5 TL’ye bilet

‘En Ekonomi’, ‘Ekonomi-Ekonomi Plus’, ‘Business-Business Flex’ ve VIP seçenekleri ile yolcu beklentilerine göre alternatifler yaratılacak. 4 farklı bölümden koltuk seçebilme imkanı sunan uygulama, haziranda başlayacak. Ayrıca Pendik-Yalova ve Yenikapı-Yalova hattında araçsız seyahat edecek olan kişiler, 5-7 TL’lik ücretlerle bilet alabilecek. Yalovalılar, 28 Mayıs itibariyle online bilet satışlarına başlanacak olan yeni sistem sayesinde 5 TL’ye bilet alma imkanı bulacak. İnternetten satın alınan biletlerden hizmet bedeli olarak 1 TL alınacak.

İndirim yapacak

İDO, ‘Ekonomi’ ya da ‘Ekonomi Plus’ koltuklarından almaları koşuluyla 65 yaş ve üzeri yolcular için yüzde 25 indirim yapacak. Ayrıca 6-24 yaş arasındaki öğrenciler için yüzde 20, basın kartı sahiplerine yüzde 15, gazi, şehit, dul ve yetimleri ise yüzde 50’lik indirimden faydalanacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim