• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

'Yeşil İzmir' için işbirliği için imzalar atıldı

'Yeşil İzmir' için işbirliği için imzalar atıldı
AKG Gazbeton, Ege Orman Vakfı’nın, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak İzmir-Çeşme otoyol kenarında başladığı ağaçlandırma çalışmalarına detek verdi.

Ege Orman Vakfı'nın, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak İzmir-Çeşme otoyol kenarında kısa bir süre önce başladığı ağaçlandırma çalışmalarına AKG Gazbeton'dan destek geldi. Türkiye'nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Öner Akgerman, Levent Akgerman, Bülent Akgerman ve Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu ağaçlandırma protokolü imzaladılar. İmzalanan protokole göre, İzmir-Çeşme otobanında devam eden ağaçlandırma çalışmalarının bir parselinde 3 bin 600 fidan AKG Gazbeton adına yeşerecek.

Protokol imza töreninde konuşan Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu, "Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü işbirliği ile geçtiğimiz Şubat ayında başladığımız İzmir-Çeşme otobanı ağaçlandırma projemizde 7 ayrı parselde toplam 40 bin fidan dikimi 2014 yılı sonuna kadar tamamlanacak ve 5 yıl boyunca dikilen fidanların bakımları yapılacak. Ağaçlandırma projemize doğasever kişi ve kurumlar büyük ilgi gösterdi. Çevre dostu ve sektörünün lideri AKG Gazbeton'da bir parselin ağaçlandırma çalışmasına katkıda bulundu. Bugün Akgerman Ailesi ile imzalayacağımız protokolle, 3 bin adedi sakız olmak üzere 3 bin 600 fidan AKG Gazbeton adına yeşerecek. Doğaya yaptıkları bu katkı ile gelecek kuşaklara çok anlamlı bir armağan bırakan Akgerman Ailesi'ne ve ağaçlandırma projelerimizi destekleyen Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha önce de aile büyükleri adına Ege Orman Vakfı ile birlikte ormanlar oluşturduklarını söyleyen Öner Akgerman, "Bugün kuruluşumuz adına ağaçlandırma çalışmasına katkıda bulunuyoruz. Gerek fert olarak gerek aile olarak yeşile karşı aşırı bir sempatimiz var. Doğaya katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz." diye konuştu.

Levent Akgerman ise "Türkiye gibi çorak bir iklimde yeşili yaşattığı ve bunda da bizlere rol verdiği için Sayın Cem Bakioğlu'na ve tüm Ege Orman Vakfı çalışanlarına teşekkür ederiz. Türkiye gibi özellikle güneyine doğru gittikçe çölleşme tehlikesi yaşayan her gün erozyona uğrayan ülkemizde bu tür çalışmaların artması elzemdir. Ağaç okyanusunda bir damla bıraktıysak ne mutlu bize." dedi.

Aynı zamanda Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Bülent Akgerman, Vakfın çalışanları ve geniş gönüllü ağı ile birlikte başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Konuşmaların ardından daha yeşil bir İzmir için imzalar atıldı. 

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim