• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Yeşilyurt Turizm’e Tourismo teslimatı

Yeşilyurt Turizm’e Tourismo teslimatı
1978 yılından beri sektörde faaliyet gösteren, personel, öğrenci, turizm ve VIP taşımacılığı yapan Yeşilyurt Turizm, araç parkına yeni bir Mercedes-Benz Tourismo 15 daha ekledi.

Yeşilyurt Turizm’e Mercedes-Benz Tourismo teslimatı

1978 yılından beri sektörde faaliyet gösteren, personel, öğrenci, turizm ve VIP taşımacılığı yapan Yeşilyurt Turizm, araç parkına yeni bir Mercedes-Benz Tourismo 15 daha ekledi.

Filosundaki 12 aracın 3 adedi Mercedes-Benz O 403 olan Yeşilyurt Turizm için, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Teslimat Holü’nde düzenlenen teslimat törenine, Yeşilyurt Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeşilyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yeşilyurt ve Bülent Yeşilyurt, Kurucu Ortaklar Hızır Yeşilyurt ve Fatma Yeşilyurt, İş Destek Ortakları Adnan Hepgül ve Reşat Dohada, Mercedes-Benz Bayii Koluman Tarsus Otobüs Satış Müdürü Erdem Ünver, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den ise Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray ile Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu katıldılar.

Teslimat töreni sırasında konuşma yapan Yeşilyurt Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeşilyurt şunları söyledi; “Yeşilyurt Turizm Ltd. Şti. olarak1997 yılında kurumsallaşma sürecini başlattık. Bu bağlamda, yola Mercedes-Benz araçlar ile çıktık. Mercedes, sektörde açık ara önde olan, sunduğu kalite ve satış sonrası hizmetler açısından öncü bir kuruluştur.” Önümüzdeki yıl 2 adet aracı daha filolarını katmayı hedeflediklerini söyleyen Yeşilyurt, “Kara Taşımacılığı varsa, biz de var olmak, bayrağı hep ileri taşımak istiyoruz. Bunu da Yeşilyurt Turizm olarak Mercedes-Benz kalitesinde araçlarımız, elit hizmet anlayışımız ve sektörde öncü olma hedefimiz ile gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray ise yine işletmelerin yönetim kalitesine ve kurumsallaşmasına vurgu yaparak Yeşilyurt Turizm’in de bu yolda bir örnek yaratmaya başladığına dikkat çekti . Nuray, “görev dağılımı belirlenmiş bir yönetim ekibine sahip olan Yeşilyurt Turizm’in sürekli gelişimini beraberce izleyeceğimize ve sektörün işletmecilerden talep ettiği yüksek ve kesintisiz hizmet kalitesini sağlayacağına olan inancım sonsuz” şeklinde konuştu ve 2011 yılının hızlı ve rekabetçi bir yıl olacağını tahmin ettiğini de sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim