• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Yiğit Akü'ye "Yılın Markası Ödülü"

Yiğit Akü'ye "Yılın Markası Ödülü"
Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, ‘’Yılın Markaları” dalında teknolojik çalışmalarıyla fark yaratan ve 2010 yılında hiç şikayet almayan Yiğit Akü’ye “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosunun kullanım hakkını verdi.

YİĞİT AKÜ’YE YILIN MARKASI ÖDÜLÜ

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, ‘’Yılın Markaları” dalında teknolojik çalışmalarıyla fark yaratan ve 2010 yılında hiç şikayet almayan Yiğit Akü’ye “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosunun kullanım hakkını verdi.

Her yıl yapılan araştırmanın konusu, tüketicilerin şikayetleri, bu şikayetler karşısında firmanın tutumu ve müşteriye yaklaşımları olarak belirleniyor. Akü sektöründe yapılan araştırmalar sonucunda, birçok akü firması incelendi ve akü sektöründe hiç şikayet almayan Yiğit Akü, bu ödülü almaya hak kazandı. “Tavsiye Ediyoruz” logosunun kullanım hakkı Yiğit Akü’nün oldu.

- “ALTIN ADAM” ÖDÜLÜ

“Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosunun teslimi için düzenlenen törene, Yiğit Akü’den Hakan Boydak ,Orkun Demir ve Cengiz Özen katıldı. Yiğit Akü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Mahmut Yiğit adına “Altın Adam” ödülünü Yiğit Akü’den Kalite Güvence Müdürü Sn. Cengiz Özen aldı.

Yılın Markası Ödül töreni ise Mart 2011’de yapılacak ve bu törende Yiğit Akü A.Ş.’ye “2010 Yılın Altın Markası” ödülü verilecek.

- “BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ MARKAMIZI SEÇENLERİN MEMNUNİYETİDİR”

Yiğit Akü Genel Müdürü Dr. Hulki Büyükkalender, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği’nin ödülü ile ilgili olarak, şunları söyledi:

“Tüketicinin nabzını tutan ve sektörde titizlikle araştırma yapan Tüm Tüketicileri Koruma Derneği’nin Yiğit Akü’yü ‘Yılın Markası’ olarak seçmesi ve ‘Tavsiye Ediyoruz” logosunun kullanım hakkını vermesi bizi gururlandırmıştır. Yiğit Akü olarak ileri teknolojileri kullanmayı, AR-GE çalışmalarını desteklemeyi prensip edinmiş bir firmayız. Ancak birinci önceliğimiz, Yiğit Akü markasını tercih eden tüketicilerin memnuniyetidir. Müşteri odaklı yaklaşımımızın meyvesini bu ödül töreninde aldık. Bizi tercih eden kullanıcılara en iyi şekilde hizmet verebilmek bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim