• BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Yıldırım: Havacılık 5 yılda önemli yol aldı

Yıldırım: Havacılık 5 yılda önemli yol aldı
Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, İzmir'in Yeşilova semtinde vatandaşlarla bir araya geldi...

BİNALİ YILDIRIM'DAN KISA KISA

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, İzmir'in Yeşilova semtinde vatandaşlarla bir araya geldi...

Yeşilova Taksi Durağını ziyaret eden Yıldırım, ardından Altın Kemer Spor Okulu'na giderek öğrencilerle görüştü. Spor okulun ziyaretinde öğrencilerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Yıldırım, Avrupa'da derece yapmış öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriyi izledi. Yıldırım, okulun sıkıntılarıyla ilgili, "Gerekeni yapacağız" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, spor okulundan çıktığı esnada gördüğü bir kahvehaneye girerek vatandaşlarla konuştu.

Daha sonra Yeşilova Genç İşadamları Derneği tarafından düzenlenen yemeğe katılan Binali Yıldırım, yemek sonrasında yaptığı konuşmada, havacılık sektörünün son 5 yılda çok önemli yol kat ettiğini belirterek Adnan Menderes Havalimanı'nı modernize ettiklerini, bu sayede yolcu sayısının 2.5 milyondan 7.5 milyona çıktığını söyledi.

Adnan Menderes Havalimanı'ndan yurt dışındaki 19 noktaya uçuş yapıldığını, yaz aylarında charter seferleriyle bunun 98'e çıktığını dile getiren Yıldırım, yurt dışı bağlantılarının artırılması gerektiğini belirtti. Binali Yıldırım "Katma değer ve sosyoekonomik fayda açısından Türkiye'nin ikinci kenti olacak" diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim