• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Yıldırım ile vatandaşın ilginç diyaloğu

Yıldırım ile vatandaşın ilginç diyaloğu
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, çağrı merkezi açılışında operatör yerine geçince telefondaki şahısla aralarında ilginç diyaloglar yaşandı.
İLAHİYAT FAKÜLTESİNE YURT MÜJDESİ
 
Bakan Yıldırım, vatandaşla aralarında geçen konuşmayı anlatınca herkesi kahkahaya boğdu. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kars ziyaretinde ilk olarak Uluslararası Standartlarda inşa edilen yeni Kars Havalimanı Terminal binasına giderek incelemelerde bulundu. Ardından Valilik Binası'na geçen Bakan Yıldırım, Vali Eyüp Tepe'den brifing aldı. Kars Kafkas Üniversitesi'nde bu yıl açılan İlahiyat Fakültesi içinde bir hayırsever vatandaşın yurt yaptıracağı müjdesini de veren Bakan Yıldırım, buradan Kars Belediyesine geçti.
 
SİVASLI VATANDAŞLA İLGİNÇ POLEMİK
 
Ulaştırma Bakanı burada da Belediye'nin yapmış oluğu hizmetleri Başkan Nevzat Boşkuş'dan dinledi. Belediye binasındaki ulaşım teknolojisi olan Çağrı Merkezi'nin de açılışını yapan Bakan Yıldırım, çağrı merkezlerinin gerek iş istihdamında, gerekse hizmet bakımından çok önemli olduğuna değindi. Yıldırım açılışını yaptığı çağrı merkezinde gezisi esnasında bir çağrı operatörünün yerine geçerek müşteriyle görüşmesi renkli dakikalara sahne oldu. Sivas'tan bir müşteriyle bakan olduğunu söylemeden konuşan Bakan Yıldırım, müşteriden gelen tepkiye dakikalarca güldü ve etrafındakileri kahkahaya boğdu.
 
Binali Yıldırım ile Sivaslı vatandaşın ilginç diyaloğu
 
DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞTI
 
 
Daha öncede İzmir'de çağrı merkezi açılışına katılan Bakan Binali Yıldırım, gelen telefonlardan birini açarak yanıt vermişti. Kendini tanıtmayan Yıldırım'ın soruları üzerine telefondaki vatandaş, "Bir derdimiz var anlatacağız anamızın nikahını bile soruyorlar" diyerek konuşmayı sonlandırmıştı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim