• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Yıldırım: Siyasetle hizmeti karıştırmayalım

Yıldırım: Siyasetle hizmeti karıştırmayalım
İzmir’de Avea’nın düzenlediği “FCBEscola Camp Avea” seçmelerine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, siyasetle hizmetin karıştırılmaması gerektiğini söyledi.

Yıldırım: Siyasetle hizmeti karıştırmayalım

İzmir’de Avea’nın düzenlediği “FCBEscola Camp Avea” seçmelerine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, siyasetle hizmetin karıştırılmaması gerektiğini ve İzmir’in sürekli siyasetin bir aracı olarak kullanılmasının İzmir’in zararına olacağını ifade etti.

Dünyanın en iyi takımlarından biri olan Barcelona ve Türkiye’deki resmi telekomünikasyon ortağı Avea’nın hayata geçirdiği “FCBEscola Camp Avea”nın elemelerdeki ikinci durağı egenin incisi İzmir oldu. Avea CEO’su Erkan Akdemir’in ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye Okul Sporları Ferderasyonu Başkanı Ayhan Pala, İzmir Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuğrul Yirmişçi ve bazı Milletvekillerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda Avea CEO’su Erkan Akdemir tarafından organizasyon hakkında detaylı bilgi verildi. Bakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyetin seçmelere katılan gençleri izleme ve sohbet etme şansı bulduğu organizasyona İzmirli gençlerin ilgisi ise yoğundu.

Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin gelişmesinin ülkemiz açısından önemli olduğunu vurgulayan Bakan Yıldırım, “Avea sadece telefon işletmeciliği yapmıyor. Eğitimin gelişmesi için sporun gelişmesi için sosyal projeler yapmayı da ihmal etmiyor. Bu tür projeleri yaparsanız toplumda bir adınız olur. Yapmazsanız ne kadar zengin olsanız da, varlıklı olsanız da toplum tarafından iyi bilinmezsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde cimri olmaya gerek yok. Ne kadar cömert olursanız o kadar iyi kazanırsınız” diye konuştu.

“İZMİR’DE TATLI BİR HEYECAN VAR”

İzmir’in her alanda gelişmeye devam ettiğini de sözlerine ekleyen Bakan Yıldırım, EXPO’suyla 2023 projeleriyle İzmirde tatlı bir heyecanın olduğunu ifade ederek, “Siyaseti hizmetle karıştırmayalım. İzmir’i sürekli siyasetin bir aracı olarak görürsek bundan kaybeden İzmir olur” dedi.

Seçmelerin yapıldığı sahaya inerek gençlerle birlikte fotoğraf çekilip sohbet eden Yıldırım, Türkiye formasını giyerek topun başına geçti. Avea CEO’su Erkan Akdemir’i kaleye sokan Yıldırım ilk başta çektiği 4 şutunda Kaleci Akdemir’in kurtarışlarına yenik düştü. Ardından çektiği 4 şutla ise ağları havlandırarak eşitliği korudu.
Program sonunda Bakan Binali Yıldırım'a plaket verilirken, seçmelerde başarılı olan gençlerle ise İzmir’in yerli takımlarının formaları verilerek fotoğraf çektirildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim