• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Yıldırım'dan Adnan Menderes açıklaması

Yıldırım'dan Adnan Menderes açıklaması
Konak tünellerini inceledikten sonra partisinin il başkanlığı tarafından Balçova Termal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada Adnan Menderes Havalimanı için ilginç bir detayı açıkladı.

 

Konak tünellerini inceledikten sonra partisinin il başkanlığı tarafından Balçova Termal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, bir vatandaşın yapımı süren İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminali için, "Hatıralarımı yok ediyorsunuz" diyerek dava açtığını, mahkemenin de yürütmeyi durdurma kararı aldığını, bunu kaldırmak için büyük gayret gösterdiklerini anlattı.
 
Türkiye’nin hukuk devleti olduğunu hatırlatan Yıldırım, şöyle konuştu: "Adnan Menderes Havalimanı çalışmalarında çalışmalar devam ediyor. Şu anda yaptığımız terminalin toplamı 230 bin metrekare. 18 Aralık'ta orayı açacağız. Bu bir rekor. Terminale başladık ya, bir vatandaşımız bizi dava etti. 'Ben eski, köhne terminale çok alışmıştım. Hatıralarımı yok ediyorsunuz. O yüzden bu yeni terminale karşıyım' diyor. Mahkeme de bunu ciddiye alıp yürütmeyi durdurma kararı verdi. Bunu kaldırmak için büyük gayret gösterdik. Nihayet bunun önü açıldı. Türkiye hukuk devleti. Yaptığımız her işin hesabını vereceğiz veriyoruz da. Herkes bizimle aynı düşünecek diye bir iddiamız olamaz. Öyle olmasaydı demokrasi olmazdı. İrade kayıtsız şartsız milletindir. İktidar sokakta olunmaz, sandıkta olunur. Er geç sandık milletin önüne gelir ve millet kararını verir."
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim