• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Yıldırım'dan Bakan Şahin'e havalimanı sözü

Yıldırım'dan Bakan Şahin'e havalimanı sözü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 gündür uçağı düşen ve neden düştüğü belli olmayan bir ülkede yaşadıklarını söyledi.

Yıldırım'dan Bakan Şahin'e havalimanı sözü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 gündür uçağı düşen ve neden düştüğü belli olmayan bir ülkede yaşadıklarını söyledi. Olayın mizaha konu olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Efendim uçak terlikle mi sapanla mı düşürüldü; böyle ülke olabilir mi?" dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu ve Giresun illerine ortak hizmet vermesi amacıyla temeli geçen yıl atılan ve yapımı hızla süren Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Yıldırım, Anadolu Jet’ten 5 Şubat 2014 tarihine bilet alan İçişleri Bakanı Şahin’e “Biletin yanmayacak. Ne yapıp yapıp havaalanını o tarihte hizmete sunacağız” diye söz verdi.

Ordu’da Çevreyolu temel atma ve bir çağrı merkezinin hizmete açılması törenlerinin ardından Gülyalı ilçesine geçen Bakan Yıldırım ve Şahin, havaalanının dolgu çalışmaları hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı. İki bakan, bir kamyona binerek havaalanı dolgusuna taş döktü. Bir yıl önce havaalanının temelinin atıldığı gün Türk Hava Yolları bünyesindeki Anadolu Jet’ten 5 Şubat 2014 tarihine bilet alan İçişleri Bakanı Şahin’e takılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bu tarihe kadar havaalanını bitireceklerini söyledi. Bakan Yıldırım, “Türkiye’de hırçın Karadeniz’de denize havaalanı yapıyoruz. İçişleri Bakanımız bir dönüş bileti almış. 2014 yılının 5 Şubat’ına. Ordu’dan dönüş bileti almış. Millet bekliyor, bakanın bileti yanacak diye. Onun için ne yapacağız yapacağız Bakanımızın dönüş biletine kadar Ordu-Giresun Havaalanı’nı yapıp hizmete açacağız. Başka yolu yok” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim