• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Yıldırım'dan Çandarlı Limanı müjdesi!

Yıldırım'dan Çandarlı Limanı müjdesi!
Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Binali Yıldırım, 13 milyon kapasiteli Çandarlı Limanı'nın temelini 15 Mayıs'ta atacaklarının müjdesini verdi.

Yıldırım'dan Çandarlı Limanı müjdesi!

AK Parti 2. Bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran ve çok sayıda vatandaşın katıldığı guruba konuşan Yıldırım, hizmette siyasetin olamayacağını vurguladı.

İnsanı yüceltmeyen projelerin siyasette de yerinin bulunmadığını ifade eden Yıldırım, "İzmir çevre yollarından geçen vatandaşların, hükümetin İzmir için yaptıklarını çok iyi görecektir. Biz konuşmayalım, hizmetlerimiz konuşsun. Vatandaş boş konuşanlardan artık bıktı, halk görüntü istiyor. Bizden önceki siyasetçiler 80 yılda 6 bin kilometre yol yapmışlardı. Biz 8,5 yılda 14 bin kilometre yol yaptık. Önceki yıllarda trafik kazalarında insanlarımızı kaybettik, bölünmüş yollar yaparak trafik kazalarını azalttık." şeklinde konuştu.

Yıldırım, Anadolu'daki bir il kadar nüfusa sahip Menemen'e bir üniversite veya fakülte açılması için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı. 13 milyon kapasiteli Çandarlı Limanı'nın temelini 15 Mayıs'ta atacaklarının müjdesini veren Yıldırım, şöyle konuştu:

"30 yıldır yapılamayan bu liman projesini 4 yılda tamamladık. Bu ay içinde dünyanın en büyük 10 limanı arasına girecek olan Çandarlı Limanı'nın temelini atacağız." dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim