• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Yıldız: Türkiye'de çok büyük bir cevher var

Yıldız: Türkiye'de çok büyük bir cevher var
Bakan Taner Yıldız, Ramazan bayramı nedeniyle Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği(GESİAD)'ne tebrik ziyaretinde bulundu.

Bakan Yıldız: Türkiye'de çok büyük bir cevher var

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'deki genç nüfusun önemine değinerek, "Bu anlamda Türkiye'de çok büyük bir cevher var. Batı ülkelerinde yaş ortalaması bazı ülkelerde 58'e ulaşmış durumdayken bizde ise bu rakam 28 yaş seviyesindedir. Bu göstergeler ülkemizin yapacağı çok büyük işler olduğunu ortaya koyuyor." dedi.

Bakan Taner Yıldız, Ramazan bayramı nedeniyle Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği(GESİAD)'ne tebrik ziyaretinde bulundu. GESİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve sektör kurulu başkanlarıyla bir araya gelen Bakan Yıldız, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İş dünyası sivil toplum kuruluşlarının ekonomik istikrarın devam etmesinde büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Bakan Yıldız, "Bizler Türkiye'nin kalkınma sürecinde işin henüz başında olduğumuza inanıyoruz. Yapılacak çok iş olduğunu düşünüyoruz. Şimdiye kadar elde edilen başarıların yeterli olmadığını görüyoruz. Uzun yıllardan sonra ülkemizi daha iyi noktalara taşımak için gerekli ve yeterli şartlar oluşmaya başlamıştır. Türkiye normalleşme sürecine girmiştir. Daha büyük işler başarmak için çaba ve gayretimiz artarak devam edecektir. Olmamız gereken noktaya ulaşmak için çok çalışmak zorundayız. Ülkemizin her alanda demokratikleşmesini ve kurumsallaşmasını tamamlaması ve sistematiğin iyi kurulması gerekiyor."diye konuştu.

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, son yıllarda elde edilen ekonomik, siyasi ve sosyal alandaki başarıların devlet-millet uyumuyla yükselerek devam edeceğine inandıklarına dikkat çekti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim