• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

'Yılın Havayolu Şirketi' ödülü Etihad'ın oldu

'Yılın Havayolu Şirketi' ödülü Etihad'ın oldu
Etihad, turizm ve seyahat sektörünün önde gelen küresel yayınlarından İngiltere merkezli TTG’nin organize ettiği 2011 TTG Seyahat Ödülleri’nde “Yılın Havayolu Şirketi” unvanına sahip oldu.

“YILIN HAVAYOLU ŞİRKETİ” ETİHAD
 
Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad, turizm ve seyahat sektörünün önde gelen küresel yayınlarından İngiltere merkezli TTG’nin organize ettiği 2011 TTG Seyahat Ödülleri’nde “Yılın Havayolu Şirketi” unvanına sahip oldu.

Abu Dabi merkezli Etihad, üstün hizmet kalitesi sunan, güçlü bir iş modeline sahip ve finansal başarı gösteren şirketlere verilen ödülü, TTG tarafından belirlenen jürilerin oylarıyla aldı.
 
Etihad CEO’su James Hogan konuyla ilgili “Bu ödül, dünyanın dört bir yanındaki ekiplerimizin özverili çalışmalarının takdir edildiğinin bir göstergesi... 2011 yılının Etihad için bir dönüm noktası olacağına ve sürdürülebilir kârlılığa geçiş yapacağımıza eminiz,” şeklinde konuştu.
 
TTG Seyahat Ödülleri’nde layık görüldüğü unvan ile Etihad’ın son dönemde kazandığı çok sayıda önemli ödüle bir yenisi eklenmiş oldu. Etihad son olarak Haziran ayında, 100’den fazla ülkeden yaklaşık 19 milyon sektör temsilcisinin oylarıyla belirlenen Skytrax Ödülleri’nde, ikinci kez üst üste “En İyi First Class” ödülüne layık görülmüştü. Şirket aynı ödüllerde, imzası haline gelen “Inspired Service” anlayışıyla “En İyi First Class Yemek Hizmeti” ödülüne de sahip olmuştu.
 
İstanbul’u da dünyaya bağlıyor
 
Orta Doğu, Avrupa, Kuzey Amerika, Afrika ve Asya’da 70’in üzerinde noktaya uçuş gerçekleştiren Etihad, İstanbul’dan da Abu Dabi aktarmalı olarak; Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo, Johannesburg, Kolombo, Seul ve Bangalore’nin de bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim