• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Yılın Lojistik Tedarikçisi Ödülü DSV'ye

Yılın Lojistik Tedarikçisi Ödülü DSV'ye
Türkiye'de en büyük 10 taşıma ve lojistik firmalarından biri olan DSV , Siemens A.Ş Tedarik Zinciri Yönetimi Bölümü tarafından Lojistik alanında yılın tedarikçi ödülüne layık görüldü

Türkiye'de 2001 yılından beri faaliyet gösteren ve ülkemizdeki en büyük 10 taşıma ve lojistik firmalarından biri olan DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş, Siemens A.Ş Tedarik Zinciri Yönetimi Bölümü tarafından Lojistik alanında yılın tedarikçi ödülüne layık görüldü

Dünya çapında 75 ülkede faaliyet gösteren, taşıma ve lojistik alanında en büyük global 10 firmadan biri olan DSV, ülkemizde DSV Türkiye olarak 9 lokasyonda hizmet veriyor. İstanbul, İzmir, Ankara ve Mersin'in aralarında bulunduğu 9 lokasyonda, yaklaşık 250 çalışanı bulunan DSV Türkiye, deniz, hava ve kara alanında her türlü taşıma ve lojistik çözümler konusunda hizmet sunuyor. 
 
DSV Türkiye, ülkemizde faaliyete başladığı günden bu yana dünyanın en önemli tekstil, enerji ve otomotiv markalarının nakliye ve lojistik hizmetlerini üstlenmiş olup, bu markalar ile uzun süreli çalışmalar yapmaktadır. Dünyanın en önemli enerji santrallerinin taşımacılığını üstlenen DSV Türkiye, aynı zamanda tekstil sektöründe de önemli markaların daimi çözüm ortağı. 
 
Ülkemizde faaliyet gösterdiği 2001 yılından bu yana hizmet verdiği her sektörde önemli başarılara imza atan DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş, son olarak hizmet kalitesinin, güçlü satın almasının, Kalite Sistem belgelerinin, kriz yönetimindeki başarılarının değerlendirilmesi sonucunda Siemens A.Ş Tedarik Zinciri Yönetimi Bölümü tarafından Lojistik alanında yılın tedarikçi ödülüne layık görüldü.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim