• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Yolcu taşımacılık sektörüne 'UYOF' geliyor

Yolcu taşımacılık sektörüne 'UYOF' geliyor
Uluslararası ve Yurtiçi Otobüsçüler Federasyonu (UYOF) kuruluş aşamasında Lukoil ile yaptığı anlaşmada tüm ulaşım sektörüne yüzde 9'luk akaryakıt indirim anlaşmasına imza attı.

Yolcu taşımacılık sektörünün sivil toplum örgütleri TOFED ve TOF'un ardından 3'üncü federasyon olarak UYOF'un kuruluşu için gerekli çalışmalar tamamlandı. Karayolu Yolcu Taşımacıları Profesyonel Yöneticileri Derneği ile birlikte 7 derneğin bir araya gelerek oluşturulan federasyonun Nisan ayı içerisinde resmen kurulacağı belirtildi. TOF ve TOFED ile birlikte sektörün sorunları için ortak çalışmalar yürüteceklerini söyleyen Kurucu Başkan İmran Okumuş, ilk icraatlarının akaryakıt indirim projesi olduğunu ifade etti.

UYOF ile Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. arasındaki indirimli akaryakıt projesi hayata geçti. Akaryakıt alım anında yüzde 9 indirim sağlayan proje tüm Lukoil ve Akpet istasyonlarında geçerli olacak. Başkan Okumuş, “Federasyonumuz, Türkiye genelinde sektöre hizmet eden bir sivil toplum örgütü olacak. Bu noktada sektörümüze büyük katkı sağlayacak indirimli akaryakıt projemizi hayata geçiriyoruz. Protokol kapsamında bireysel ticari araç ve firma sahiplerine, Lukoil’nden alacakları petrol karşılığında kendilerine yüzde 9 oranında bir indirim imkânı sağladık. İşbirliğimizi daha da büyüteceğiz” dedi.

Lukoil Kurumsal Filo Müdürü Kahan Doğru ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Türkiye genelinde Lukoil ve Akpet olarak hizmet vermekteyiz. Tüm istasyonlarımızın altyapıları filo yönetim sistemini desteklemektedir. Lukoil olarak UYOF ile yaptığımız işbirliği sonucunda şehirlerarası ve turizm taşımacılarına hizmet sunacağız. Bu sağlanan indirimler pompadan sağlanan indirimdir. Dolayısıyla sektör mensuplarına tüm istasyonlarımızda bu hizmeti vereceğiz. Ticari araçlarla birlikte sektör mensupları özel araçları da indirimden yararlanacak."

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim