• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

YOYO'dan araç kiralamada farklı hizmet

YOYO'dan araç kiralamada farklı hizmet
Yeni ulaşım trendi YOYO, ilk bakışta “saatlik araç kiralama” hizmeti olarak görülse de aslında paylaşım üzerine kurulu şehrin en yeni sosyal topluluğu. YOYO, araç kiralama imkânını bir üyelik sistemi altında sunuyor.

Hayallerini kurduğunuz arabalara sahip olmak YOYO ile çok kolay. Bir üyelik sistemi ile çalışan YOYO, araç sahibi olan ve olmayanlara makul fiyatlı ulaşım çözümleri sunuyor. Araç kiralamanın ötesinde bir yaşam stilini yansıtan YOYO’cular, şehrin cool, eğlenceli, yenilikçi, enerjik ve özgürlükçü en yeni topluluğu.

“Çok havalı, çok pratik, çok ekonomik”

Yeni nesil ulaşım metodu olan “kullan-bırak araçlar” sistemini şehre getiren YOYO, dilerseniz sadece 1 saat, dilerseniz tüm gün şehir merkezindeki otoparklarda ve üniversite kampüslerinde bulunan araçları istediğiniz zaman, dilediğiniz kadar kullanma imkânı sunuyor. YOYO, en yeni ve en havalı araçlara ulaşabileceğiniz yeni adresiniz.
Araç havuzunda ağırlıklı olarak Mercedes A serisi, Mercedes CLA serisi ve MINI, VW Beetle, BMW X1, BMW 316i, Honda CR-Z Hybrid, Renault Clio Special Edition gibi piyasanın en yeni, özel ve çekici modellerini bulunduran YOYO, hep arzuladığınız sportif ve trendy araçları kullanma imkânını ayağınıza kadar getiriyor.
Yüksek araç bedelleri, park yeri ve ücreti, vergiler, kasko ücretleri ve kullanım maliyetlerinden bunalanlar için üyelerine, saati sadece 9 TL’den başlayan fiyatlarla şehrin en havalı araçlarını sunan YOYO, günlük 90 TL’lik fiyatları ile konvansiyonel araç kiralamaya göre de daha avantajlı. Üstelik benzin bu tutarın içinde.

Telefondan tek tuşla arabanı aç-kapa

Yeni nesil bir ulaşım metodu olan “kullan-bırak araçlar” sistemini şehre getiren YOYO, hayatınızı kolaylaştırıyor. YOYO, sloganı olan “kullan-bırak” hizmetini tam anlamıyla üyelerine sunuyor. ios ve Android aplikasyonu ile YOYO üyeleri, telefonlarından tek bir tuşla kolayca hayallerindeki arabayı diledikleri saat aralıkları için rezerve edebiliyorlar. 

YOYO üyelerinin aracın kapılarını kilitlemek için ise bir anahtara veya karta ihtiyacı olmayacak; yine telefonlarındaki YOYO aplikasyonu ile tek tuşa basarak araçlarının kapılarını kilitleyebilecekler.

YOYO’nun Vale servisi; Tam bir Kullan-Bırak

YOYO, bir ilke imza atıyor ve dünyadaki hiçbir carsharing firmasının sunmadığı vale hizmetini üyelerine sunuyor. Yeni vale hizmeti ile artık YOYO araçlarından herhangi birini, dilerseniz kapınıza kadar getirtebiliyor, dilerseniz kullandıktan sonra dilediğiniz yere bırakabiliyorsunuz;  yani YOYO artık sloganı olan “kullan-bırak” hizmetini tam anlamıyla üyelerine sunmuş oluyor.

Tek yapmanız gereken; aracınızın nereye getirilmesini istediğinizi ya da nerede bırakmak istediğinizi önceden belirtmek! Aracın park lokasyonu ile teslim almak ve/veya bırakmak istediğiniz lokasyonun uzaklığına göre 30TL ila 100TL arasında değişen ek bir ücret ile bu pratik hizmetten kolayca yararlanabiliyorsunuz.

5 noktadan, tüm şehre yayıldı

Şehrin en yaygın, teknolojik ve eğlenceli araç paylaşım kulübü olan YOYO, hayatımızı kolaylaştırırken büyümeye de devam ediyor. Sadece 5 lokasyonda, 15 araçla “saatlik araç kiralama” hizmeti vermeye başlayan YOYO, şu an İstanbul, Ankara ve Bodrum (sezon) da toplamda 71 farklı noktada, 130 araç ile hizmet veriyor. Şirket ortakları, araç ve filo yönetimi gibi son derece yüksek sermaye gerektiren bir iş koluna sadece 200bin USD sermaye ile girip, hiç sermaye artışı yapmadan, bir yıl içinde neredeyse tüm şehre yayılan bir operasyona dönüştürdü. 
YOYO, 9 bini aşkın abonesi, abonelerin kat ettiği 2 milyon km mesafe ve yapılan 32bin rezervasyon ile lansman sonrası dünyanın en hızlı büyüyen 'araç paylaşımı (car sharing)' şirketi oldu. Geçtiğimiz günlerde Partner Fleet Solutions filo kiralama şirketi ile stratejik bir işbirliği anlaşması imzalayan YOYO, bu birleşmeyle 5,5 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Bu anlaşmayla, şirket hisselerinin yüzde 25’ini yeni ortağına devredecek olan YOYO’nun şirket değeri kuruluşuna kıyasla 22 katına çıkmış oldu.
Endeavor Türkiye girişimlerinden olan YOYO, Partner Fleet Solutions işbirliğiyle en iyi bildiği abone yönetimi, pazarlama ve teknoloji geliştirme alanlarına odaklanırken operasyon yönetimi ve tedarik konularındaki tüm ihtiyacını, konusunda uzman yeni ortağından çok daha kaliteli, verimli ve büyük ölçekli sağlayabilecek.
Ayrıca, kendi Ar-Ge'si ile ürettiği araç takip, güvenlik, self-servis kapı açma ve araç çalıştırma, CRM altyapı ve donanım ile dünyada kendi yazılım ve donanımını üreten 2. araç paylaşımı şirketi olan YOYO’nun bu teknolojisi yurtdışındaki firmalardan da talep görüyor.
YOYO’nun, bundan sonraki hedefi ise yakın gelecekte araca ihtiyaç duyulan anda ona ulaşabilmeyi, bir bankamatikten para çekmek kadar kolay kılmak.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim