• BIST 9712.6
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Yüceller, Ford Cargo ile zirveye çıkacak

Yüceller, Ford Cargo ile zirveye çıkacak
Erciyes Dağı’nda yapılacak olan Erciyes Olimpik Kayak Pisti yapımı işini üstlenen Yüceller İnşaat, zirveye, yeni satın aldığı 6 adet Ford Cargo 3536D ve 2 adet Ford Cargo 4136D ile çıkacak.
Erciyes Dağı’nda yapılacak olan Erciyes Olimpik Kayak Pisti yapımı işini üstlenen Yüceller İnşaat, zirveye, yeni satın aldığı 6 adet Ford Cargo 3536D ve 2 adet Ford Cargo 4136D ile çıkacak. Ford Trucks Kayseri Yetkili Satıcısı Metinler’in yeni Ford Trucks 4S tesisinde düzenlenen törenle 8 adet Ford Cargo, Metinler Kamyon Satış Müdürü Gökhan Koç tarafından Yüceller İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yücel’e teslim edildi.
 
Törende bir konuma yapan Yüceller İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yücel şunları söyledi: “Yaptığımız araştırmalar sonucunda Kayseri’de beton santrallerinde, hafriyat sahalarında ve maden sahalarında Ford Cargo araçlarının kullanımının çok yaygın olduğunu gördük. Kullanıcılarla görüştük ve araçların zor koşullardaki çalışma performansı, klimanın standart oluşu, düşük yakıt tüketimi, yerinde bakım hizmetleri, servis ve yedek parça ağının yaygınlığı konularında olumlu görüşler aldık. Bu nedenle Erciyes’in zirvesine Ford Cargo ile çıkma kararı aldık.”
 
İki yıl sınırsız kilometre garantisi var
 
360 PS/1400 NM gücündeki güçlü ve ekonomik Ecotorq motoru, yeni mandallı tip konforlu şanzımanı, 10 mm 500 MPa gücündeki sağlam şasisi, standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız km garantisi gibi rekabetçi özellikleriyle öne çıkan Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi; inşaat, hafriyat, maden ve beton firmalarının beklentilerini en yüksek şekilde karşılıyor. Rahat vites geçişleri, kolçaklı koltuk, artırılmış kabin içi konfor ve üstyapıyı görme imkanı veren yeni arka camıyla sürücülerin işlerine odaklanmasında kolaylık sağlarken, iş sahiplerinin kârlarını artırmasına olanak tanıyor.
 
Ford Cargo’lar 50 ükeye ihraç ediliyor
 
Ford Cargo’lar, 1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurtiçinde 30 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor.
 
1500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt. Silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar yüzde yüz Türk işgücüyle yüzde yüz yerli üretiliyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim