• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Yüksek performans düşük yakıt tüketimi

Yüksek performans düşük yakıt tüketimi
İki ayrı uluslararası organizasyon tarafından ödüllendirilen Ford Cargo 1846T Çekici, şimdi de İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda “Yılın Lojistik Kamyonu” ödülüne layık bulundu.

Ford Otosan Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Ford Cargo 1846T Çekici ile aldıkları ödülden duydukları mutluluğu dile getirerek, “Lojistik sektöründe dünyanın en etkin üçüncü büyük fuarı olan Logitrans tarafından ödüllendirilmekten gurur duyduk” dedi.

Kınay sözlerini şöyle sürdürdü; “Türk mühendisleri ve işçilerinin emeğiyle geliştirilip üretilen 1846T Çekici ile geçtiğimiz yıl International Truck of the Year tarafından “Uluslararası Yılın En İyi Kamyonu” yarışmasından, bu yıl da Moskova’da düzenlenen Uluslararası Ticari Araçlar, Yedek parça ve Servis Ekipmanları İhtisas Fuarı Comtrans “Russian Truck of The Year 2014” (2014 Rusya Yılın Kamyonu) yarışmasından üçüncülük ödülü ile döndük. 2011’de Ford Cargo Midilli yol serisini Yılın Lojistik Kamyonu ödülüne layık bulan Logitrans, bu yılda aynı ödülü 1846T Çekicimize verdi.Bu ödüller mühendislerimizin ve işçilerimizin yetkinliğini tüm dünyada tescillemiş oluyor.”

“One Ford” stratejisinin ağır ticari araç sınıfındaki uygulaması doğrultusunda Ford Cargo 1846T Çekici, satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına, hava ve yol durumlarına uygun olarak, yurtiçi ya da uluslararası taşımacılık yapan müşterilerin beklentilerini karşılayabilecek biçimde Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirildi.

Ford Otosan’ın İnönü Fabrikası’nda üretilen 1846T Çekici, Ford Cargo’nun DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık özelliklerine sahip. 460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren sunan Ford Cargo 1846T Çekici, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimini bir arada sunuyor.

Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor. Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen yeni Ford Cargo 1846T Çekici, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da müşterilerine sunuyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim