• BIST 9524.59
  • Altın 2489.506
  • Dolar 32.5116
  • Euro 34.7321
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Yükseliş Otomotiv teslimatları sürdürüyor

Yükseliş Otomotiv teslimatları sürdürüyor
Ege Bölgesi’nde “Satış ve Satış Sonrasında Süren Dostluk” ilkesiyle kaliteli, konforlu ve güvenilir Isuzu araçlarıyla “Yükseliş Bağımlısı” müşteri grupları oluşturan Anadolu Isuzu Manisa Bayii Yükseliş Otomotiv teslimatlara t

YÜKSELİŞ OTOMOTİV TESLİMATLARA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Ege Bölgesi’nde “Satış ve Satış Sonrasında Süren Dostluk” ilkesiyle kaliteli, konforlu ve güvenilir Isuzu araçlarıyla “Yükseliş Bağımlısı” müşteri grupları oluşturan Anadolu Isuzu Manisa Bayii Yükseliş Otomotiv teslimatlara tam gaz devam ediyor.

Soma Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, düzenlenen törenle Novociti otobüslerini teslim aldı. Yükseliş Otomotiv’in ev sahipliğindeki törene, Yükseliş Otomotiv Satış Müdürü Ali Yüksel ile araç sahipleri Mustafa Kıyıcı, Abdullah Koç ve Erdem Çakmak katıldı.

Araçlarda bulunan engelli rampanın önemine değinen araç sahipleri Mustafa Kıyıcı, Abdullah Koç ve Erdem Çakmak ortak bir açıklama yaptı. Türkiye nüfusunun yüzde 11’ini teşkil eden engelli vatandaşlarımızı da düşünerek engelli rampası bulunan aracı ilk üreten firma Isuzu oldu. Bu Isuzu’yu tercih etmemizdeki en büyük neden. Bir diğer önemli nedenimiz ise çevreci motoru sayesinde yakıt tüketiminde sağladığı avantaj. Bu derece kullanışlı araçları üreten ve satış sonrası hizmetleri ile her zaman yanımızda olan Isuzu’ya ve Yükseliş Otomotiv’e teşekkürü borç biliyoruz.”

“Amacımız halkımıza çevreci, ekonomik, konforlu ve güvenli seyahat olanaklarını sunmaktır” diyen Yükseliş Otomotiv Satış Müdürü Ali Yüksel şunları söyledi; “2008'in Ağustos ayında Euro 4 motora sahip araçları ilk Isuzu üretirken, rakiplerimiz bizi bir yıl geriden takip etti. Yine 7 metrelik araçlarda ilk engelli rampasını Isuzu yaptı. Artık her belediyenin tercihi bu tip araçlar olacaktır. SOMA Belediyesi’nin de öncülük yapıp bu araçları kullanan ilk belediyelerden biri olması takdir edilmesi gereken bir davranıştır.”

2.20110824163622.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim