• BIST 9524.59
  • Altın 2487.578
  • Dolar 32.5222
  • Euro 34.6862
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Yunanistan'ı "Air Moldova" ile keşfedin

Yunanistan'ı "Air Moldova" ile keşfedin
Yunanistan, Moldavya turistleri için daha yakın hale geliyor. 29 Mayıs 2011’de “Air Moldova” Chisinau-Thessaloniki-Chisinau yeni güzergah’ında ilk Carter uçuşunu başlatacak.

Tanrıların Ülkesini Air Moldova İle Keşfedin

Yunanistan, Moldavya turistleri için daha yakın hale geliyor. 29 Mayıs 2011’de “Air Moldova” Chisinau-Thessaloniki-Chisinau yeni güzergah’ında ilk Carter uçuşunu başlatacak.

Thessaloniki’ye olan uçuş her hafta Pazar günleri gerçekleşecek. Yunanistan’a olan seyahat ücretleri 380 Avro’dan başlıyor. Seyahat paketi Chisinau-Thessaloniki-Chisinau’ya direkt uçuşu, 3 yıldızlı otelde 7 gün kalım şansını, kahvaltıyı, ücretsiz havaalanı otel transferini ve sağlık sigortasını kapsıyor.

“Tanrıların Ülkesi”nin çok zengin bir tarihi ve kültürü bulunuyor. Deniz kenarı dinlenme tesisinin yanı sıra, seyahat acentaları eski medeniyetleri keşfetmek için turlar sunuyor. Khalkidhiki Peninsula ve Olympus Dağı bölgede seyahat edilmeye değer yerlerden birkaç tanesi. Ayrıca, Thessaloniki’de özel alışveriş turları organize ediliyor. Tur operatörlerinin çocuklar için özel teklifleri de var. 5 yaşından büyük çocuklar Yunanistan’da uluslar arası yaz kampına gidebiliyor.

Thessaloniki, Yunanistan’ın ikinci büyük ekonomi merkezi ve önemli bir ulaşım merkezi. Şehrin coğrafi yeri Yunanistan’ın kuzeyini ulaşım için önemli hale getiriyor. Şehre yapılan ve şehirden olan hava trafiği hem iç hatlar hem uluslar arası hatlar için Macedonia Uluslar Arası Havaalanı tarafından servise sunuluyor. Her yıl 4 milyon yolcu havaalanı servislerini kullanıyor.

Kaynak:  Air News Times

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim