• BIST 9544.47
  • Altın 2488.366
  • Dolar 32.5182
  • Euro 34.8323
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Yurtiçi Kargo'dan Facebook başarısı

Yurtiçi Kargo'dan Facebook başarısı
Yurtiçi Kargo, yapılan araştırma sonucunda Türk kargo sektörünün Facebook’ta en çok beğenilen markası seçildi.

 

Yurtiçi Kargo, internetin ve teknolojinin hızlı değişimini uluslararası boyutta takip eden haber sitesi Sosyalmedya.co tarafından hizmet sektöründeki markaların sosyal medya üzerindeki takipçi sayıları, büyüme oranları, ileti ve etkileşim sayıları dikkate alınarak yapılan araştırma sonucunda Türk kargo sektörünün Facebook’ta en çok beğenilen markası seçildi. 
 
Mobilleşme ve inovasyondaki başarısı ile sektöründe bir çok markaya öncülük eden Yurtiçi Kargo, günlük teknoloji haberleri sitesi Sosyal Medya.co tarafından Boom Social verileri göz önüne alınarak yapılan araştırmaya göre Facebook’ta en çok beğenilen Türk kargo şirketi seçildi. 98.715 beğeni ile kargo sektöründe birinci sırada yer alan Yurtiçi Kargo, Türk hizmet sektöründe ise yirmi facebook  sayfası içerisinde yedinci sırada yer aldı.
 
Markaların facebook üzerindeki takipçi sayıları, büyüme oranları, ileti ve etkileşim sayıları dikkate alınarak yapılan araştırmada Yurtiçi Kargo, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi anlayışı ile dikkat çekti. Kullanıcıları ile interaktif bir iletişim kurma amacıyla Facebook sayfasını gerçek bir şube olarak tasarlamış olan Yurtiçi Kargo, paylaştığı faydalı içeriklerin yanı sıra müşterilerine Facebook üzerinden adrese kurye talebi, en yakın şube sorgulaması, gönderi takibi ve teslimat süresi gibi bir çok hizmete ulaşma imkanı sunuyor. 
 
Yurtiçi Kargo müşterileri, ayrıca facebook.com/yurticikargo adresli Facebook sayfası üzerinden yapacakları tüm gönderilerinde sunulan kampanya ile yüzde 30 indirim fırsatından da  yararlanabiliyorlar.  
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim