• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Yurtiçi Kargo'dan "İnternet Şube" yeniliği

Yurtiçi Kargo'dan "İnternet Şube" yeniliği
Yurtiçi Kargo, son yeniliği İnternet Şube ile tek tıkla adresten kargo gönderme konforunu yüzde 25 indirimle bireysel kullanıcılarına da sunmaya başladı.

KARGO HİZMETİ PARMAKLARINIZIN UCUNDA

Daha önce kurumsal müşterileri için geliştirdiği YK Self Servis uygulaması ile kullanıcıların iş ortamında rahatça kargo ile ilgili tüm işlemleri yapmalarını sağlayan Yurtiçi Kargo, son yeniliği İnternet Şube ile tek tıkla adresten kargo gönderme konforunu yüzde 25 indirimle bireysel kullanıcılarına da sunmaya başladı.

E-ticaret alanında faaliyet gösteren firmaların yüzde 71’i tarafından tercih edilen kargo şirketi Yurtiçi Kargo, “Hedef 100 Yıl” sloganıyla 2011 yılına hızlı bir giriş yaptı. Giderek artan internet kullanımına paralel olarak, sürekli sanal ortamda işlem yapmaya alışmış kişilere daha hızlı ve daha kolay hizmet vermeyi hedefleyen Yurtiçi Kargo tarafından Türk kargo sektöründe ilk defa hizmete sunulan İnternet Şube ile adresten veya şubeden gönderi yapılabilecek, kredi kartı ile gönderinin ödemesi gerçekleştirilebilecek, gönderinin aciliyetine göre standart veya VIP (ekspres) hizmetler, ambalaj ve sms ürünleri seçilebilecek, e-mail ile teslimatta bilgilendirme alınabilecek, şubelerin haritadaki konumları, iletişim bilgileri sorgulanabilecek, çağrı merkezine direkt mesaj gönderilebilecek, e-ticaret siparişleri sorgulanabilecek ve fiyat hesaplanabilecek.

http://bireysel.yurticikargo.com sayfasından üye olan kullanıcılar, internet şube aracılığı ile yapacakları tüm gönderilerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabilecekler. Yurtiçi Kargo İnternet Şubesi ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.yurticikargo.com web sitesinden de ulaşılabilir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim